0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Roskilde Svømning ansætter ny cheftræner

20-06-2006

Af: 21

Roskilde Svømnings cheftræner gennem de sidste 6 år, Nanna Grønbæk, har valgt at fratræde sin stilling pr. 1. juli 2006, da hun til september bliver færdig med sit speciale fra RUC. Vi siger Nanna tak for hendes arbejde i klubben, og ønsker hende god vind fremover.
 
Til at overtage stillingen som cheftræner er valget faldet på José Cruz. José har en baggrund dels som svømmer, dels som træner. Han har svømmet i 12 år i Spanien, hvor han er født og opvokset. José flyttede til Danmark i 2001, og har siden været assisterende træner i Kvik Kastrup, Helsingør og Team Danmark og ansvarlig årgangstræner i SwimTeam Frederiksberg. Igennem de sidste 10 år, har José arbejdet med svømmere, der har deltaget og vundet medaljer ved DM og EM.
 
José vil få det overordnede ansvar for klubbens konkurrenceafdeling. Herunder som træner for A-holdet, samt virke som sparringspartner for de øvrige trænere i konkurrenceafdelingen.
 
Vi er meget glade for at kunne præsentere José, som ny træner allerede inden sommerpausen. Vi byder José velkommen i Roskilde Svømning, og ser frem til samarbejdet.
 
Bestyrelsen
Roskilde Svømning