0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk juniorrekord og VM-kvalifikation ved weekendens afsluttende Sanex Grand Prix

19-06-2006

Af: 21

Den hjemlige svømmeelite var samlet i weekenden til det afsluttende Sanex Grand Prix i Silkeborg. Der blev svømmet flere gode resultater hjem ved dette første udendørsstævne i Danmark i mange år. Vejret var i top, så rammerne for svømmerne var gode, og der blev præsteret rigtig mange gode resultater.
 
Chris Christensen, West Swim Esbjerg, satte under weekendens afsluttende Sanex Grand Prix 2 i Silkeborg en meget flot dansk juniorrekord i 100 m brystsvømning. Chris svømmede de 100 m i tiden 1.03,86 og forbedrede dermed sin egen rekord på distancen med 54/100 sekunder.  
Således understregede den unge svømmer fra West Swim Esbjerg, at formen forud for de Europæiske Juniormesterskaber (6. – 9. juli) på Mallorca er ved at indfinde sig. Chris’ tid placerer ham på en øjeblikkelig syvendeplads på Europa-ranglisten for de to årgange, der deltager ved de Europæiske Juniormesterskaber.
 
Sigma/Allerød svømmeren Lotte Friis beviste ligeledes ved weekendens stævne, at også hun er ved at nærme sig et godt og stærkt formniveau, efter at hun blev knæ-opereret lige før jul. Lotte kvalificerede sig således på favoritdistancen 800 m fri med tiden 8.45,28 til VM i svømning i Melbourne 2007. Kravtiden lyder her 8.46,06. Lotte er dermed den fjerde individuelle svømmer, der kvalificerer til sig VM.
 
Øvrige resultater kan ses via følgende link: http://213.88.130.194:8080/webgrodan/index_sv.jsp?MENU_TYPE=3
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger