0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Julie Hjorth-Hansen vinder sølv ved stærkt besat internationalt grand prix stævne i Barcelona, dag 1

10-06-2006

Af: 35

En stor del af den danske svømmeelite deltager i øjeblikket i en stærkt besat international grand prix turnering i Sydeuropa. Tidligere på ugen blev der svømmet i Canet i Frankrig og nu er svømmerne så nået til det afsluttende stævne i Barcelona. Selvom de danske svømmere befinder sig i en tung og hård træningsperiode frem mod EM i starten af august, så har der været lovende takter undervejs.
 
Således sikrede Julie Hjorth-Hansen, Sigma-Birkerød, sig en flot sølvmedalje i finalen i favoritdisciplinen 200 m individuel medley. Julie svømmede de 200 m i en meget stærk tid på 2.15.90. Det er længe siden Julie har svømmet så stærkt. Ved grand prix stævnet tidligere på ugen i Canet sikrede Julie sig en bronzemedalje ligeledes i 200 m individuel medley. Så Julie har indtil nu haft en flot uge i Sydeuropa.
 
Jeanette Ottesen, Kvik Kastrup/Elitecenter, havde også en god aften i Barcelona. Dog måtte hun tage sig til takke med en ærgerlig 4. plads i finalen på 50 m butterfly i tiden 0.27.54, men tiden og løbet var godt svømmet af Jeanette. Og hun var kun 1/10 sekund fra at vinde sin første internationale seniormedalje. I samme finale deltog også Micha Østergaard, West Swim Esbjerg. Micha sluttede som nr. 8 i den udmærkede tid 0.27.99.
 
Der har været mange danske svømmere der har deltaget i aftenens finaleafsnit. Af øvrige resultater skal de to juniorsvømmere, Mads Glæsner Sigma/Allerød/Elitecenter, og Chris Christensen, West Swim Esbjerg, fremhæves. De svømmede begge finaler ved seniorstævnet. Mads Glæsner blev således nr. 8 i finalen i 400 m fri i tiden 4.03.79 og Chris Christensen blev nr. 6 i 200 m brystsvømning i tiden 2.17.82. Det bliver spændende at følge de danske juniorsvømmerne ved de Europæiske Junior Mesterskaber om ca. 3 uger.
 
De øvrige danske resultater kan ses via følgende link: http://www.marenostrumswim.com/barc/result_barc06.php
 
For yderligere information kan holdleder, Poul Højbjerg kontaktes på 2920 6158 eller alternativt elitechef Lars Sørensen på 2920 6160.
 

 


Cookieindstillinger