0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Træningslejr for masters-svømmere i skønne omgivelser

08-06-2006
32 masterssvømmere og deres familier er i uge 23 samlet på La Santa Sport på Lanzarote, hvor VM-forberedelser og hyggeligt samvær går op i en højere enhed.

Af: 21Masters-træner Poul Danborg befinder sig i uge 23 sammen med ikke færre end 32 friske masterssvømmere på La Santa Sport.
Poul har sendt en lille briefing fra den store trup til Dansk Svømmeunion.

- Vi er kommet godt i gang med forberedelserne til VM i Californien, der løber af staben fra den 3. til den 10. august. De fleste får svømmetrænet op til to gange dagligt og de ældste oftest en gang dagligt.
Vi har teori-sessions, hvor temaet i år er styrketræning for masterssvømmere. Derudover har vi teori om kost og væskeoptagelse i forbindelse med træning og træning i varmeomgivelser. Ind imellem får vi også lidt sol om dagen og hygger os om aftenen.

Mange, der har overskud, deltager ligeledes i de andre sportsgrene for afvekslingens skyld. Vi kommer hjem til weekenden med en masse træning og erfaring rigere.

Skulle hilse fra alle masters-svømmere.

Poul Danborg

På billedet ses fra venstre øverst: Morten, Anders, Lis, Anne-Mette, Bettina, Mogens, Kim, Britta, Elisabeth, Finn, Kristine, Bengt, Else-Marie, Sanne
Nederst: Gunnar, Birthe, Vita, Henna-Lise, Peter, Stig, Lars M, Pia, Lars A, Marianne, Tine, Lo
Siddende: Poul


 


Cookieindstillinger