0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Havfruer efterlyses!

12-06-2006

Wonderful Copenhagen efterlyser havfruer, som vil være med til at fejre Den Lille Havfrues 93 års fødselsdag den 23. august.

Af: 21

Tirsdag, den 23. august fylder Den Lille Havfrue 93 år, og igen i år planlægger Wonderful Copenhagen en event til at markere fødselsdagen for byens ikon. Derfor efterlyser Wonderful Copenhagen piger og kvinder, der kunne tænke sig at være havfrue for en dag og være med til at gøre dagen mere festlig.
 
Havfruerne ankommer til statuen af den rigtige Havfrue på en turbåd, springer i vandet og hylder den gamle frue med flag og balloner.
 
Hele begivenheden bliver filmet og vist i dansk og internationalt TV (nyhederne). Sidste år var der 350 mio. seere verden over, der så fejringen af Den Lille Havfrue i København
 
Det festlige havfruearrangement starter klokken 16.00, hvor Havnens Brass Band spiller op.
 
Havfruerne skal møde den 23. august klokken 14.30 ved Isbjørnen på Langelinie. De skal være fyldt 12 år, kunne svømme 100 m og skal optræde i bikini.
 
Der gives en gavepose med make-up, cremer med mere til alle 93 havfruer.
 
Har du mod på at spille havfrue, skal du kontakte Camilla Schmidt på mail camilla@shout-cph.com eller på telefon: 4062 4442.