0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Verdensrekord af Mette Jacobsen ved weekendens Danske Open Masters på langbane

08-05-2006

Af: 21

Mette Jacobsen, West Swim Esbjerg, satte ny masters-verdensrekord i gruppen 30-34 årige i 200 m butterfly i tiden 2.13,60 ved weekendens Danske Open Masters på langbane i Ishøj. Samtidig var splittiderne på henholdsvis 50 og 100 meter så gode at de rakte til henholdsvis en nordisk rekord i tiden 30.02 og en europæisk rekord i tiden 1:03.79.
Dermed fulgte Mette Jacobsen succesen op fra Danske Open Masters på kortbane for halvanden måned siden, hvor hun satte hele seks masters-verdensrekorder på hjemmebanen i Esbjerg.
Ved weekendens DOM-stævne i Ishøj blev der desuden sat et stort antal danske og nordiske samt enkelte svenske og østrigske rekorder.
 
DOM-stævnet var samtidig sidste udkald for at opnå kravtider til masters-VM, der afvikles den 3.-11. august i San Francisco i Californien / USA. Her ventes det danske "landshold" at være på cirka 30 svømmere med guldfuglene Grethe Bendtsen, VAT, og Lis Knutzen, Lyngby, som de største medaljefavoritter. I starten af oktober er Danmark endvidere arrangør af de nordiske mesterskaber for masters, som finder sted i Odense.
 
Venlig hilsen
Ken Andersen
Mastersudvalget / Dansk Svømmeunion
Mobil: 2078 1525

 


Cookieindstillinger