0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunions æresbevisning overrakt på svømmesektionens områdemøde

01-05-2006
Bent Birkemose blev hædret med Dansk Svømmeunions æresbevisning som tak for mange års indsats for dansk svømning

Af: 21

I forbindelse med svømmesektionens områdemøde søndag, den 30. april, blev Bent Birkemose overrakt Dansk Svømmeunions æresbevis.
 
Bent Birkemose har gennem 25 år varetaget den meget vigtige opgave, det er, at registrere svømmetider, rekorder og ranglister opnået ved danske mesterskaber og stævner. Der er tale om en særdeles tidskrævende funktion, som Bent Birkemose har udfyldt meget ansvarsfuldt og med sikkert overblik - og det på frivillig vis.   
 
Leder af svømmesektionen Lise Møller, som forestod overrækkelsen, sagde blandt andet i sin tale om Bent Birkemose:
- Ind imellem kalder du dig selv for "Birkemoses klubservice" og det er der vel nok meget sandhed i. Hvilken svømmeleder kender ikke Birkemose? Mange svømmeledere har prist sig lykkelige over, at du har styr på hele landets svømmeres tider. (...) Rekorder og ranglister har du gennem årene sikret kvaliteten af. Der er tale om cirka 120.000 registrerede tider om året. Du har været vores foregangsmand. Du så på et tidligt tidspunkt nødvendigheden af og muligheden for tidsregistrering.
 
Bent Birkemose assisterede Dan Ole Johansen tilbage i 80´erne med udviklingen af stævne- og registreringssystemet DO_data, som har været Dansk Svømmeunions benyttede system til at registrere svømmetider frem til disse år, hvor vi nu gradvist er gået over til systemet WinGrodan og Octo. Bent Birkemose varetager fortsat Dansk Svømmeunions tidsregistreringer og bruger således stadig meget af sin fritid på at assistere dansk svømning. En værdifuld indsats, som Bent Birkemose søndag meget fortjent blev hædret for i form at overrækkelse af Dansk Svømmeunions æresbevisning.
 
Om Dansk Svømmeunions æresbevisning
Dansk Svømmeunions æresbevis udgør, næstefter æresmedlemskab, den højest opnåelige anerkendelse i Dansk Svømmeunion.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Svømmesektionen