0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

DML, dag 5 - finaleafsnittet: Dansk rekord og endnu en VM kvalifikation i hus

12-04-2006

Af: 21

På denne næstsidste DM-langbane dag i Helsingør Svømmehal, lykkedes det for Kristian Outinen, Lyngby, at sætte dansk rekord i disciplinen 50 m brystsvømning i tiden 29,24. Kristian forbedrer her Martin Utiger Sørensens gamle seniorrekord med 14/100 sekunder.
 
I samme løb formåede Chris Christensen, West Swim Esbjerg, at tangere sin egen danske juniorrekord på distancen ved at nå i mål i tiden 29,87.
Chris sluttede som nummer to og blev dermed sølvvinder i denne DM-finale.
 
Endelig skal også nævnes Julie Hjorth-Hansen, Birkerød/Sigma, som i disciplinen 200 m individuel medley præsterede at komme under VM 2007 kravtiden i 2.16,07. Kravtiden lyder her 2.17,28.
Dermed er Julie den anden svømmer, som nu har præsteret at svømme under VM-kravtid. Den første svømmer, som har formået dette, er Jeanette Ottesen, Kvik Kastrup/Elitecenter, som i søndags kom under VM-kravtiden i 50 m butterfly.
 
Se alle dagens DM-resultater på: http://213.88.130.194:8080/webgrodan/index.jsp
(Der har i dag, onsdag, været problemer med live timingen, hvilket skyldes server-problemer hos udbyderen i Sverige. Der arbejdes på at få udbedret fejlen hurtigst muligt. Vi håber således, at live timingen atter fungerer i morgen, torsdag).
 
DM på langbane/Danish Open/DJM slutter i morgen, torsdag, med en række spændende løb. Følg med allerede fra klokken 9.30, hvor det indledende afsnit begynder. Finaleafsnittet begynder klokken 17.00.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Svømmesektionen

 


Cookieindstillinger