0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

28
Januar
2021
Andet
Vendsyssel rundt med Johnni Olesen
Nørresundby Idrætscenter
30
Januar
2021
Andet
Dialogmøde i Dansk Svømmeunion
Online (ZOOM)

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Svømningens Grunduddannelse

Store Heddinge

Årgangstræneruddannelse

20. marts Tommerup

Børnetræneruddannelsen

22. maj Tommerup

Official kurser

 Næste arrangement

30
Januar
2021
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager OM4 21-3580
Esbjerg Bakkeskolen - Festlokalet (Aflyst)
30
Januar
2021
Officials
Modul 7 - Overdommer OM7 21-3570
Kommer senere - 1. del (Aflyst)
6
Februar
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grunduddannelse ISG21-3429
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

Brønderslev Svømmeklub afholder verdens største babytræf med aktiviteter i det store 50 m bassin opvarmet til 31 grader.

03-04-2006

Af: 21

For første gang i Danmark bliver der afholdt et stort babytræf i en svømmehal. Det sker den 17. og 18. juni fra kl. 10.00 – 15.00 begge dage i Brønderslev Svømmehal.
 
Ideen med dette babytræf er, at samle ca. 1.000 babyer fra 8 uger til 3 år samt børn fra 2 – 5 år sammen med forældre denne weekend og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Det store 50 m bassin bliver opvarmet i dagens anledning til 31 °. Det tager en hel uge at få bassinet opvarmet fra de normale 27 °.
 
Hele dagen vil der være aktiviteter i bassinet, på bassinkanten, i klublokalet, på græsplænen og i opsatte telte. De kendte babyinstruktører Allan Merrild, Anja Merrild og Line Bangsbo Andersen fra Brønderslev Svømmeklub vil stå for aktiviteterne i bassinet.
 
BS kan garantere, at babyernes sanser bliver stimuleret denne dag igennem de mange forskellige øvelser, som vil blive praktiseret. Babyinstruktørerne vil udfordre babyerne til at udføre spændende og grænseoverskridende øvelser, som kan styrke babyernes selvtillid og give dem en fantastisk oplevelse. Babyerne vil blive dykket igennem ringe, kastet op i luften og meget andet. Babyerne kommer til at træne i en speciel teknik inspireret fra USA, som kan få babyerne til at svømme, når de er 2 år. Der vil være øvelser, som specielt udvikler bevægelse og koordineringssanserne. Der vil også være stille øvelser, som vil virke beroligende og meget behagelige.
 
Øvelserne vil foregå som holdundervisning med flere hundrede babyer på en gang. Til mange af øvelserne vil der være musik og andet, der vil styre og stimulere babyerne og forældrene frem i øvelserne, imens babyinstruktørerne vil sørge for motivationen i vandet. Babyinstruktørerne vil i vandet og fra kanten hele tiden forklare og vise øvelserne for forældrene.
 
Mange af øvelserne vil blive taget fra BS babysvømning, som 450 babyer til dagligt træner i. Men denne dag vil det blive i et noget større forhold, som vil gøre det til en hel unik oplevelse. Aktiviteterne vil blive filmet både over vand og under vandet hele dagen. Filmen vil blive lagt over på en DVD, som forældrene kan bestille, så babyerne kan se sig selv udfolde sig i vandet, når de en gang bliver større.
 
Der vil også være vandaktiviteter for børn i alderen 2 – 5 år. Her vil man opleve specielle lege, forhindringsbaner og meget andet. Forældrene deltager på samme vilkår i vandet sammen med børnene. Aktiviteterne vil blive styret af instruktørerne Allan Merrild, Anja Merrild og Line Bangsbo Andersen.
 
Både lørdag og søndag vil der blive kørt med hold af en halv time, samtidig med at der er andre aktiviteter på græsplænen. Hvis vejrguderne er med BS, så vil familierne kunne nyde solen, som i de gamle dage med friluftsbad. Der vil blive opstillet boder, biograf, hoppeborg til de større børn. Der vil være en bod, hvor forældre kan medtage babytøj, som de kan bytte med hinanden. Vi vil prøve at få kendte personer til, som kan fortælle om børns opvækst osv.. Der vil blive afholdt modeopvisning i babytøj, og anden underholdning for børn og de voksne, så ingen kommer til at kede sig.

Vi vil prøve at få sat stande op rundt omkring med leverandører af forskellige produkter, som forældrene har brug for i dagligdagen. Der vil blive afholdt workshop, hvor BS vil fortælle om vigtigheden i at gå til babysvømning, babyernes udvikling igennem babysvømning og om øvelserne virkning og udbytte.
 
Hver time vil der være fri leg i bassinet, hvor familierne kan lege på egen hånd. Her vil familierne kunne lege med alverdens redskaber. Prøve udfordringer med BS ”sansehjul” eller de større børn kan spille ”undervands kryds og bolle”.
 
Samtidig med at der er fri leg, tilbyder BS mødrene at deltage i en gang aquajogging eller aquafitness, imens resten af familien hygger sig. Aquajogging/aquafitness foregår i den dybe ende med specialbælte. Det giver mødrene mulighed for at afprøve denne spændende sportsgren, som kan få dem til at svede i vandet. Mødrene kan få rørt alle musklerne og få det rigtigt godt med sig selv. Undervisningen vil blive foretaget af instruktør Line Bangsbo Andersen.
 
For farmand bliver der mulighed for at prøve at dykke med rigtigt udstyr i den dybe ende, imens mor får babyen til at sove lidt, eller bare hygger sig med resten af familien. Bedsteforældre og venner er også meget velkommen.
 
BS babytræf bygger på det sociale, hygge og samvær. Det grundlæggende er, at alle kommer til at hygge sig sammen. Der vil begge dage blive serveret gratis saftevand, kiks og kaffe til alle. Ligesom der vil være cafe både inde og ude, hvor deltagerne kan købe lette anretninger og drikkelse, som kan nydes ved små runde borde eller på medbragt tæppe på græsplænen.
 
Der bliver opsat telte, hvor babyerne kan sove i medbragte barnevogne. Der vil være badekar og puslepuder over alt til babyerne, både inde og ude. Ligesom der vil blive opsat en ekstra udendørs bruser. Der vil være mikroovne til opvarmning af sutteflasker og meget andet.
 
Vi håber, at vi kan skabe den intensitet, som der kan opleves til dagligt i undervisningen, bare i en helt anden demission. At kunne skabe en glæde og begejstring, som vil give alle deltagerne et minde for livet.
 
Det er ingen tilfældighed, at BS afholder babytræf 2006 midt i juni måned. På dette tidspunkt blomster Brønderslev Rhododendronpark i alverdens farver. Den kan være en oplevelse for deltagerne at besøge inden hjemturen.
 
BS forventer, at deltagerne vil komme hovedsageligt fra Nordjylland. Men vi bliver ikke overrasket, hvis der også vil komme besøgende fra det øvrige Jylland og fra turister. Så det bliver en festdag for hele Brønderslev.
 
Et sådan arrangement kræver mange hjælpere, siger formand for Brønderslev Svømmeklub, Allan Merrild. Vi regner med, at der skal bruges ca. 100 hjælpere for at kunne gennemføre dette arrangement. Men vi er en klub med 3.200 medlemmer, så det skulle kunne lade sig gøre, at finde folk som gerne vil give en hånd med.
 
Arrangementet skulle gerne afslutte med, at der bliver sat en verdensrekord. Vi ved endnu ikke helt, hvilken rekord, vi vil sætte, men det kunne måske være ” 500 – 1000 babyer der bliver kastet op i luften på én gang med et efterfølgende plask i vandet”, det ville være et syn for guder – det er helt sikkert. 
 
Deltagerne kan tilmelde sig enten til aktiviteterne lørdag eller søndag. Pris for mor, far, baby og et ekstra barn vil koste 100,- kr. Prisen for øvrige deltagere er 50,- kr.
 
Billetter kan på nuværende tidspunkt bestilles ved henvendelse til BS på Tlf. 60 13 15 41 eller Tlf. 60 13 15 44 – senere vil billetter kunne bestilles på Internettet www.bs-klub.dk.
 
Med venlig hilsen
 
Allan Merrild
formand
BS
am@bs-klub.dk
Tlf. 6013 1544