0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion ansætter talentudvikler i samarbejde med Team Danmark

14-03-2006

Af: 21

Dansk Svømmeunion har pr. 1. maj 2006 ansat Michael Hinge i en fuldtidsstilling som talentudvikler.
Som talentudvikler skal Michael Hinge blandt andet være projektleder på udarbejdelsen og implementeringen af et svømmespecifikt aldersrelateret træningskoncept, som Dansk Svømmeunion er blevet udvalgt til at deltage i hos Team Danmark.


Michael Hinge - kommende talentudvikler
i Dansk Svømmeunion
 
Derudover er det talentudviklerens opgave, i tæt samarbejde med elitechef Lars Sørensen og landstræner Mark Regan, at fastholde fødekæden til understøttelse af Dansk Svømmeunion og Team Danmarks satsning om at sikre dansk elitesvømning det højest opnåelige internationale niveau.
 
 - Det er en stor glæde for Dansk Svømmeunion at kunne præsentere Michael som Dansk Svømmeunions nye talentudvikler. Jobbet, som Michael skal udfylde, er uhyre vigtigt for både Dansk Svømmeunion og Team Danmark, lyder det fra elitechef Lars Sørensen, der endvidere udtaler, at: - fokuseringen på talentudvikling naturligvis ikke giver hurtige resultater, men at det er vigtigt hele tiden at sikre en høj grad af kvalitet, være nytænkende og at tilføre det store talentudviklingsarbejde som Dansk Svømmeunion allerede har igangsat en større grad af systematik.
 
Ansættelsen er projektorienteret og derfor tidsbegrænset frem til den 31. december 2008.
 
Årets juniortræner i 2004
42-årige Michael Hinge fungerer til dagligt som cheftræner i Silkeborg Svømmeklub.
Michael har stor erfaring med træning af juniorsvømmere og blev således valgt til Årets juniortræner i 2004 af Dansk Svømmetræner Sammenslutning. Han har stået bag mere end 20 danske juniormesterskaber og har i forbindelse med de sidste par års afholdte Europæiske Junior Mesterskaber haft flere af sine svømmere med på holdet.
Michael Hinge har siden den 1. februar 2005 været deltidsansat som juniorlandstræner i Dansk Svømmeunion.
 
Uddannelsesmæssigt har Michael gennemgået samtlige Dansk Svømmeunions trænerkurser og har indenfor de seneste tre år gennemgået den højeste træneruddannelse, ITA (Idrættens Trænerakademi), der kan opnås i Danmark.
 
De eksisterende deltidsstillinger som årgangs- og juniorlandstræner bliver dermed nedlagt og erstattes af talentudviklerstillingen pr. 1. maj 2006.
 
For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
Michael Hinge kan kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen


 


Cookieindstillinger