0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Handicap-svømning: Stort internationalt svømmestævne i Esbjerg

01-03-2006

Af: 21

I weekenden d. 10.-12. marts 2006 afholdes Danish Open i Svømning for svømmere med et handicap på Svømmestadion Danmark i Esbjerg. Stævnet afvikles i et samarbejde mellem Swim Team Esbjerg og Dansk Handicap Idræts-Forbunds Svømmesektion. I stævnet deltager 200 handicappede elitesvømmere og mere end 80 ledere og trænere fra hele Europa.
 
Af deltagende nationer kan blandt andet nævnes Holland, Irland, Italien, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Polen, Norge og Sverige samt mange flere.
 
Stævnet afvikles på følgende tidspunkter:
 
Fredag d. 10. marts 2006:
Stævnestart kl. 18.00
Slut: 21.00

Lørdag d. 11. marts 2006:
Stævnestart kl. 09.30
Finaler kl. 17.30
Slut: 18.15

Søndag d. 12. marts 2006:
Stævnestart kl. 09.30
Finaler kl. 14.00
Slut: 14.45
 
Lørdag aften og søndag eftermiddag svømmes der finaler i udvalgte discipliner, hvor der konkurreres på tværs af klasserne og hvor vinderen er den der procentvis kommer tættest på, eller under verdensrekorden i den enkelte klasse. Denne form for finaler er med til at skærpe konkurrencen og intensiteten er i højsædet.
 
Alle sejl er sat til for at sikre en god oplevelse for alle de tilrejsende svømmere.
Der kommer klassifikatører og dommere fra Australien, Norge, Schweiz og Thailand for at sikre at en fair konkurrence.
 
Langt de fleste deltagende nationer vil bruge stævnet som kvalifikation til verdensmesterskaberne i svømning for svømmere med et handicap, der afholdes i Durban, Sydafrika i december 2006.
 
Det er tredje gang, at der afholdes et så stort internationalt stævne for svømmere med handicap i Danmark, og arrangementet er med til at præsentere handicapidrætten på fornemmeste vis. Stævnets meget høje kvalitet sikrer de dygtige danske svømmere en rigtig god konkurrence og dermed optimale vilkår for opnåelse af kravtider til verdensmesterskaberne. 
 
Også danske svømmere fra hele landet kommer til stævnet opsatte på at levere en toppræstation. Det bliver således spændende at følge de bedste danske svømmere i den tætte konkurrence ved Danish Open.
Hvis du/I skulle have uddybende spørgsmål er du/I meget velkomne til at kontakte mig på nedenstående telefonnummer.
  
For yderligere information kan Thomas Stub, presseansvarlig for DHIF´s Svømmesektion, kontaktes på mobil: 2062 1350. E-mail: stub@swim.dk

DHIF


 


Cookieindstillinger