0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM i livredning: Resultater fra sidstedagen af VM i livredning 2006

18-02-2006

Af: 21

På sidstedagen af VM i livredning 2006, som udelukkende foregik på åbent vand, var der dansk deltagelse i fem discipliner.

Caroline Kleemann (GI40) deltog i disciplinen surf race, hvor det blev til en samlet placering som nummer 22 ud af i alt 48 deltagere.

I disciplinen board race lykkedes det for både Caroline Kleemann (GI40) og Camilla Brolin (USG) at kvalificere sig til semifinalen, hvor ingen af dem dog formåede at kæmpe sig videre til en plads i den følgende finale. Caroline sluttede som nummer 11 i sit race, mens Camilla, i sit race, sluttede som nr. 13. Da det kun var de otte hurtigste fra hvert race, der gik videre til finalen, sluttede konkurrencerne for de to danske deltagere her.

Hos herrerne var der dansk deltagelse i disciplinen taplin relay. Her lykkedes det for Tor Busch (GI40), Nicolaj Poulsen (AGF), Jacob Marcussen (GI40) og Christen Thing (GI40) at slutte på en syvendeplads i A-finalen. En virkelig flot præstation af det danske hold, som i denne disciplin var oppe imod 35 andre nationer.

Til gengæld måtte Nicolaj Poulsen (AGF) se sig slået ud i første heat i disciplinen board race. Her lykkedes det for Tor Busch at nå hele vejen til finalen, hvor det blev til en 16. plads til svømmeren/livredderen fra GI40.

Endelig deltog Nicolaj Poulsen (AGF) i beach flags, hvor danskeren dog måtte se sig slået ud allerede i indledende heat. Nicolaj var her oppe imod særdeles stærke modstandere, som senere skulle vise sig at indtage de fem øverste placeringer. Således syntes der ikke her at være meget at stille op for danskeren, der ellers kæmpede udmærket.

VM i livredning 2006 er dermed afsluttet. For de danske deltagere er det blevet til placeringer, som leder af livredningssektionen Gert S. Jensen finder tilfredsstillende:
- Vores seks danske deltagere har formået at blande sig i et stærkt felt ved dette VM, og selvom det da også er blevet til en række mindre gode resultater, så synes jeg bestemt, det er værd at hæfte sig ved de samtidig flere udmærkede præstationer, det er blevet til. Vi har formået at blande os med de stærkeste nationer i flere discipliner og har således en række gode resultater med os hjem i bagagen, der helt sikkert kan og skal bygges videre på i fremtiden, fortæller Gert S. Jensen, leder af livredningssektionen i Dansk Svømmeunion.

For yderligere information kan Gert S. Jensen kontaktes på mobil. 2617 3169. E-mail: gert.s.jensen@infosport.get2net.dk

Alle resultater fremgår af hjemmesiden www.rescue2006.com

Se billeder fra mesterskaberne på Dansk Svømmeunions hjemmeside – www.svoem.dk

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Livredningssektionen


 


Cookieindstillinger