0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM i livredning: To B-finaler og én A-finale til danske deltagere på førstedagen af VM i livredning 2006

14-02-2006

Af: 21

Ved VM i Australien, er der i dag, tirsdag og i morgen, onsdag, bassin-discipliner på programmet.
Med den forskudte tid, er tirsdagens indledende program overstået nu.

I disciplinen 200 m obstacle swim (forhindringsløb) lykkedes det for Caroline Kleemann (GI40) at forbedre sin personlige tid med ikke mindre end fire sekunder. Caroline sluttede på en 27. plads i tiden 2.28.00. Et godt løb af Caroline.

Hos herrerne var Jacob Marcussen (GI40) også klar til kamp. Jacob kom i mål i tiden 2.06.65, hvilket rakte til en B-finale, som svømmes senere.

Caroline Kleemann var ikke til at stoppe, da hun i 100 m manikin tow with fins kvalificerede sig til A-finalen i tiden 1.07.84 - en forbedring af Carolines personlige bedste tid med hele seks sekunder. Der er ingen tvivl om, at Caroline således er meget opsat ved disse mesterskaber og formår at præstere sit allerbedste i disse dage.
Desværre blev det efterfølgende til en diskvalifikation til Caroline i A-finalen, idet det ikke lykkedes for svømmeren fra GI40 at trække torpedoen helt ud, hvilket betød, at det efter vending ikke lykkedes at placere torpedoen korrekt på dukken. Carolines uofficielle tid: 1.16,48. Ærgerligt for Caroline, som ellers hører til blandt verdens stærkeste netop i denne disciplin.

For Nicolaj Poulsen (AGF), som stillede op i samme disciplin, opstod der problemer med torpedoen, som uheldigvis lagde sig under vandet. Det lykkedes dog alligevel for AGF-svømmeren at blive noteret for tiden 1.05,82, hvilket rakte til en plads i B-finalen. I B-finalen var Nicolaj tæt på sin bedste tid med 1.02,45, hvilket resulterede i en samlet fjerdeplads.

Onsdag er der dansk deltagelse i følgende discipliner:
100 m rescue medley: Jacob Marcussen (GI40).
100 m manikin carry with fins: Jacob Marcussen (GI40).
200 m super lifesaver: Nicolaj Poulsen (AGF) og Caroline Kleemann (GI40).
Line throw: Jacob Marcussen (GI40), Christen Thing (GI40), Camilla Brolin (USG) og Caroline Kleemann (GI40).
Simulated emergency responce: Nicolaj Poulsen (AGF), Christen Thing (GI40), Caroline Kleemann (GI40) og Jacob Marcussen (GI40). 

For yderligere information kan holdets presseansvarlige Gert S. Jensen kontaktes på mobil: 2617 3169. E-mail: gert.s.jensen@infosport.get2net.dk

Se alle resultater på www.rescue2006.com

Venlig hilsen

Dansk Svømmeunion
Livredningssektionen


 


Cookieindstillinger