0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sponsor-svøm i Køge Svømmeklub

07-02-2006
Køge Svømmeklub afholder søndag, den 12. februar for 26. gang sit årlige sponsor-svøm i Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2A, i Herfølge, fra klokken 11.00 til klokken 18.00

Af: 21

Det er 26. gang Køge Svømmeklub afholder sit årlige sponsor svøm som helt klart er Danmarks mest indbringende sponsor svøm, der sidste år satte indtjenings rekord for 5. år i træk med i alt 360.910,-kr.
 
Sponsor svøm udvalget i Køge Svømmeklub (Anne-Mette Pedersen & Lotte Jacobsen) har siden slutningen af november måned 2005 arbejdet med dette års sponsor svøm og som udgangspunkt var målsætningen at vores svømmere skulle svømme samme beløb ind som sidste år.
 
Vi har nu fået de fleste kontrakter i hus, og der ser ud til at målsætningen i år om at svømme cirka 360.000,-kr. kan indfries. Vores svømmere har fået en rigtig flot modtagelse når de har været ude at skaffe kontrakter, så vi har en realistisk tro på at det lykkes os at svømme dette beløb ind siger Lotte Jacobsen.
 
Svømmerne (k-afdelingen består af ca. 100 svømmere) er unge, målbevidste mennesker, der bruger en stor del af deres fritid på at blive rigtige gode. De bedste træner op til 14-16 timer pr. uge !!
 
Desværre kan de ikke kun klare sig med talent og flid alene for at nå et højt sportsligt niveau. Aktiviteter som træningslejre og stævnedeltagelse i ind/udland koster penge. Derfor har svømmerne brug for at blive sponseret af handlende, erhvervsdrivende samt private, i alt er vores svømmere i denne tid ude ved ca. 450 virksomheder for at få en sponsorkontrakt i hus, til vores sponsor svøm fortæller Anne-Mette Pedersen.
 
Sponsor svøm foregår på den måde at der svømmes så mange meter på 2 timer som muligt. Med en sponsoraftale med et øre beløb pr. svømmet meter gælder det naturligvis om for svømmerne at svømme så mange meter som muligt. Hele det indsamlet beløb vil udelukkende gå til aktiviteter for konkurrence svømmerne.
 
Sponsor svøm skydes i gang kl.10.00 hvor klubbens mindste konkurrencesvømmere springer i vandet og svømmer fra kl.10.00-12.00, klubbens årgangs svømmere er i vandet kl.12.15-14.15 mens klubbens 2.holds- & sprint holds svømmere er i vandet kl.14.30-16.30.


Hvis du ønsker yderligere oplysninger om søndagens sposnor svøm i Køge SK kan Anne-Mette Pedersen kontaktes på
5627 6963 eller Lotte Jacobsen på 2231 6909.

På klubbens vegne
 
Michael B. Espersen
Forretningsfører
Køge Svømmeklub
Mobil 2925 8386
www.ksk.dk

 


Cookieindstillinger