0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Køge Svømmeklubs elitehold på træningslejr i Miami

07-02-2006
Køge Svømmeklubs elitehold flyver søndag morgen på 13 dages træningslejr til Miami USA som forberedelse til de danske mesterskaber på langbane i påsken samt DM for hold ugen efter påske hvor målet er en oprykning til landets bedste række

Af: 21

Køge Svømmeklub sender søndag morgen 13 elitesvømmere - 1 træner og 1 holdleder af sted på en 13 dages træningslejr til Miami USA.
 
Truppen ser frem til de gode træningsforhold der venter dem på Florida International University, og ikke mindst den gode temperatur og solskin, der venter i den solrige stat.
 
Ikke mindre end 19 træningspas venter svømmerne på den 13 dage lange tur, oven i det kommer styrketræning men også kulturelle oplevelser er langt ind i programmet for at lave lidt adspredelse i den daglige træning.
 
Træningslejren bliver også startskuddet for de sidste forberedelser op til de Danske Mesterskaber på langbane i påsken samt DM for hold ugen efter, hvor målet er en hurtig tilbagevenden til landets bedste svømmerække fortæller cheftræner Kristian Mikkelsen, som også glæder sig til at få sine svømmere samlet i en længere sammenhængende periode, da dette blandt andet giver muligheder for at arbejde med de små detaljer som er så vigtige i svømning.
Træningen foregår primært på Florida International University, men 4 træningspas er henlagt til svømningens Hall of fame som er et fantastisk svømmecenter der er ledet af den tidligere super svømmer Mark Spitz.
 
De sidste 14 dage har der været en del sygdom i truppen, men alle skulle blive klar til afrejsen fra Kastrup lufthavn søndag morgen kl.07.10, og jeg håber det gode vejr der venter, vil kunne kurere den sidste sygdom siger Kristian Mikkelsen.  


Camilla Jacobsen er en af de 13 Køge-svømmere, der søndag
morgen rejser til Miami på 13-dages træningslejr.

Køge Svømmeklubs forretningsfører Michael B. Espersen der er med på turen som holdleder fortæller at træningslejren blandt andet bruges til at motivere svømmerne i en periode med ekstremt hård træning, og der derfor også fokuseres på oplevelser for svømmerne. Der er ind imellem de mange træningspas tilrettelagt et meget spændende sightseeing program som blandet byder på NBA kamp imellem Miami & Orlando – Sea World – Disneyland og en tur ud i everglades for at se alligators. Disse udflugter er en meget vigtig ingrediens på en træningslejr med ekstrem hård træning for at hold humøret og motivationen oppe siger Michael B. Espersen.  
 
Køge svømmerne er tilbage i Kastrup lørdag den 25. februar efter forhåbentlig 13 spændende – oplevelsesrige og ikke mindst træningsmæssige udnyttelsesrige dage.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om Køge Svømmeklubs træningslejr til Miami USA i uge 7 & 8 kan cheftræner Kristian Mikkelsen kontaktes på 3068 4402. Alternativt kan klubbens forretningsfører Michael B. Espersen kontaktes på mobil: 2925 8386.

 
Køge Svømmeklub - www.ksk.dk

 


Cookieindstillinger