0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Bliv kystlivredder...

12-01-2006
...og få sommerens bedste job.

Af: 21

At være kystlivredder er et krævende, udfordrende og spændende job. De kolleger vi søger, er mænd og kvinder der har en stor grad af ansvarsfølelse, et stort engagement og en lyst til at være med til at gøre en forskel.
 
Arbejdspladsen
Du kommer enten til at passe et af vores rød-hvide livreddertårne sammen med en anden kystlivredder, eller være en del af et team på 4 kystlivreddere, der bemander hver af vores 2 LivredderPatruljer, som hvert år kører Danmark rundt og sætter fokus på badesikkerhed. Når du er på vagt, stiller vi indkvartering til rådighed *.
 
Dine opgaver og kvalifikationer
Arbejdsopgaverne på stranden består af at yde førstehjælp (fra at sætte et plaster på en finger til livreddende indsatser), overvågning, forebyggende aktiviteter, træning og vedligeholdelse af udstyr. LivredderPatruljerne løser primært informationsopgaver ved at lave opvisninger og undervise i badesikkerhed.
 
Af personlige egenskaber er det vigtigt, at du er positiv, har let ved at omgås andre mennesker (ofte under trange kår), og har gode samarbejdsevner. Som kystlivredder får du mange gode kolleger (typisk studerende), og er en del af et team med godt socialt samvær og kammeratskab.
 
 Læs mere om uddannelse, krav m.v. 
 
Jobgaranti
Inden hver sæson lægger vi en vagtplan, og det er lidt af et puslespil. Antallet af brikker afhænger nemlig af, hvor mange kystlivreddere der har meldt sig til sommerens opgaver, og hvor mange uger de har ønsket at være på stranden. Du skal være parat til at tage vagt mindst 4 uger i sæsonen, og være villig til at tage en vagt i yderperioderne (enten den første eller sidste uge af sæsonen). Du har en ugentlig stand by dag, hvor du skal være til rådighed, men normalt ikke er på vagt.
 
Arbejdet som kystlivredder godtgøres med en skattefri diæt på 408 kr. pr. dag – inklusiv standby dag *.
 
Velkommen til Tryg på Stranden
Tryg på Stranden er et nonkommercielt samarbejde mellem TrygFonden og Dansk Svømmeunion.
 
Har du lyst til at være med til at sætte fokus på badesikkerheden i Danmark, hører vi gerne fra dig. Fortæl lidt om dig selv og send os en ansøgningen med det samme, så hører du fra os, så snart vi har behandlet den.
 
 Se ansøgningsskema
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 
*) Der gælder andre regler, hvis du vil arbejde på de 2 københavnske havnebade.

 


Cookieindstillinger