0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EKM - dag 4, indledende afsnit: To danskere videre til finaleafsnittet søndag og mange flotte personlige rekorder

11-12-2005

Af: 21

Vi er nu nået til sidstedagen af EKM i den italienske by Trieste. Også i søndagens indledende afsnit, er det blevet til en række virkelig flotte præstationer af de danske svømmere - både i form af viderekvalifikationer og personlige rekorder.
 
Louise Ørnstedt, som i går høstede en medalje af det pureste guld i 50 m rygsvømning, var her søndag morgen atter klar, da der stod indledende 200 m rygsvømning på programmet.
Svømmeren fra Frem/STO95 noteres for tiden 2.07,44 og er dermed videre til eftermiddagens finale i sikker stil som hurtigste svømmer.
Et fint løb af Louise, som ikke svømmer sig helt ud i dette løb. Det tegner således virkelig lovende for eftermiddagens finale. Sidste år blev det ved EKM til guld til Louise på denne distance. Der er ingen tvivl om, at Louise vil kæmpe til sit yderste for at gentage sidste års flotte præstation.
 
Jakob Andkjær, VI39/VAT/Elitecentret, svømmede sig søndag formiddag videre til eftermiddagens semifinale i 50 m butterfly i tiden 23,91. Jakobs tid, som er 3/10 sekunder fra hans bedste tid på denne distance, resulterer i en samlet placering som nummer 12.   
 
Allerød/Sigmas Annette Hansen var meget tæt på at kvalificere sig til eftermiddagens semifinale i 50 m fri svømning, hvor hun, med den personlige rekordtid 25,65 slutter på en delt 17. plads med den tjekkiske svømmer Petra Klosova.
 
I omsvømningen mellem de to svømmere, hvor første- og anden-reserven skal findes, svømmer Annette atter en flot personlig rekordtid hjem i 25,61. Desværre taber Annette dette løb til sin modstander, og er derfor andenreserve til eftermiddagens semifinale. Lige ved og næsten for den 21-årige svømmer, som kæmper helhjertet for sin sag, og i hvert fald kan være glad for sine personlige rekordforbedringer opnået på denne søndag ved EKM.
 
Endelig skal også herrernes indledende 200 m fri svømning fremhæves. Her deltager de tre svømmere: Jon Rud (West Swim Esbjerg), Jakob Andkjær (VI39/VAT/Elitecentret) og Christian Fischer (AGF) i samme heat (fjerde heat), hvor det bliver til klækkelige personlige rekordtider til samtlige tre svømmere.
Jon Rud slutter samlet som nummer 16 i tiden 1.47,05.
Jakob Andkjær følger lige i hælene på svømmeren fra West Swim Esbjerg og bliver samlet nummer 17 i tiden 1.47,06.
AGF-svømmeren Christian Fischer bliver nummer 26 i tiden 1.48,68.
 
Se alle resultater på www.omegatiming.com
 
Opsamlende kan vi således glæde os til søndagens finaleafsnit, hvor vi har tre danske svømmere i vandet:
Mette Jacobsen, West Swim Esbjerg, i 100 m butterfly - finale.
Louise Ørnstedt, Frem/STO95, i 200 m rygsvømning - finale.
Jakob Andkjær, VI39/VAT/Elitecentret, i 50 m butterfly - semifinale.
 
For yderligere information kan elitechef Lars Sørensen kontaktes på mobil: 2920 6160.
 
Følg finaleafsnittet på EuroSport fra klokken 17.30 - 19.00.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger