0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

1. division

05-12-2005
Resultater fra den 3. december i Frederiksberg svømmehal

Af: 84

USG – Slagelse 13-11 (4-2, 2-3, 5-4, 2-2)

 

Målscorere:

Slagelse: Emil M. Hansen 5, Benjamin Sigurdsson 4, Kjertan Lyster 2.

USG: Morten Svare 4, Klaus Eskelund 3, Carsten Salling 3, Morten Dines og Brian Olesen hver 1.

 

Lørdagens kampe i 1. division blev spillet i det meget smalle bassin i Frederiksberg svømmehal. Den smalle bane betød, at USG’s erfarne og stærke spillere havde forholdsvis let ved at bremse Slagelse hurtige angrebsspil. Spillet blev klumpet sammen på midten, så det var let for USG at dække Slagelses stærke 2 meter-mand Benjamin Sigurdsson. Kampen blev også præget af mange udvisninger til Slagelse, som fik 13 udvisninger mod 2 til USG.

Kampen var meget lige, men USG formåede gennem hele kampen at holde sig foran, fordi Slagelse i 2. periode brændte 4-5 oplagte chancer og tabte modet pga. de mange udvisninger. Mod slutningen af 4. periode lykkedes det alligevel Slagelse at kæmpe sig tilbage i kampen. Ved stillingen 11-12 manglede der 45 sekunder af kampen. Slagelses pres for at udligne resulterede i endnu en udvisning og et straffekast, som bragte USG på slutcifrene 13-11.

 

Hermes – Slagelse 8-14 (2-3, 2-5, 1-2, 3-4)

Målscorere:

Slagelse Emil m. Hansen 4, Benjamin Sigurdsson 3, Imre Szilvasi og Jacob Nielsen 2, Anders Elbech, Sune Larsen og Esben Hansen hver 1.

Hermes: Thomas Rudbjerg 3, Claus Schrøder og Mikkel Henriques 2 og Christian Therp 1.

 

Slagelse har efterhånden fået et sikkert greb om Hermes og dagens kamp viste også styrkeforholdet mellem de 2 hold. Efter at Hermes’ bedste spiller Kasper Christensen tidligt i 1. periode fik sin 3. udvisning, blev der kun lidt spænding om kampens resultat, da Slagelses coach misforstod en udvisning af Imre Szilvasi for hårdt spil. Ole Løgsted troede, at han var udvist for brutalt spil og Slagelse derfor i de næste 4 min. skulle spille med en mand mindre. Først efter ca. 2 min. opdagede han, at straffen kun var på 20 sek. Hermes formåede dog ikke at scoring i de 2 min. Afslutningsvis fik Hermes pyntet lidt på resultatet med et par lette mål i 4. periode efter sjuskede Slagelse afslutninger.

 

Med sejren over Hermes og nederlaget til USG ligger Slagelse stadig på 2. pladsen, men med en kamp mere end USG, som må forventes at vinde over Lystrup i deres sidste kamp i den indledende runde.

 

Hermes – OSLF 16-5 (3-0, 3-2, 7-1, 3-2)

 

USG – OSLF 21-4 (3-1, 4-0, 7-2, 7-1)

 

Hermes og USG havde forholdsvis let spil mod et ellers velspillende hold af unge fra OSLF.

OSLF, som desværre var kommet til København uden deres sædvanlige coach Viggo, samt Andreas Thiel og Sværte, kunne ikke stille meget op mod hverken Hermes eller USG.

 

Lars@hovmand-lyster.dk


 


Cookieindstillinger