0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

NJM - lørdag aften: Endnu en dansk juniorrekord til Chris Christensen ved NJM på kortbane 2005

03-12-2005

Af: 21

Lørdag eftermiddag lykkedes det atter for Chris Christensen at sætte en dansk juniorrekord ved de Nordiske Junior Mesterskaber på kortbane på Island. Efter at have forbedret sin egen juniorrekord i disciplinen 200 m brystsvømning lørdag formiddag fortsatte den unge svømmer fra West Swim Esbjerg den hurtige stil lørdag eftermiddag, hvor det blev til dansk juniorrekord i 50 m brystsvømning i tiden 29,19.
Også denne gang var Chris selv indehaver af den gamle juniorrekord. Flot gået af Chris Christensen, som virkelig har formået at sætte sig op til disse mesterskaber.
 
Juniorlandstræner Michael Hinge fremhæver, udover Chris Christensen, også Mathias Gydesen, Sigma/Allerød, for nogle meget flotte præstationer på førstedagen af NJM.
- Mathias har gjort det utrolig godt i dag med sejre i næsten alle løb, han har stillet til start i. Det er godt gået af Mathias, som jeg synes har leveret en rigtig herreindsats i dag, fortæller juniorlandstræner Michael Hinge efter lørdagens sene afsnit.  
 
En anden svømmer, som juniorlandstræneren også ønsker at fremhæve, er Holstebro-svømmeren Mathilde Pugholm Hviid, én af de nye spændende svømmere på NJM-holdet.
- Mathilde har, set med mine øjne, været den helt store overraskelse i dag. På forhånd lå Mathilde til at vinde i en enkelt disciplin – 200 m rygsvømning. Allerede nu har Mathilde imidlertid vundet ikke mindre end to bronzemedaljer i henholdsvis 800 m fri svømning og 400 m individuel medley – begge løb i store personlige rekordtider. En virkelig flot international debut til Mathilde, som samtidig har udvist god teamspirit, fortæller Michael Hinge.
 
Status oven på lørdagens to afsnit er, at Danmark fører nationskonkurrencen ret markant med 26 point. Danmark tog føringen med ét point efter lørdagens første afsnit, men har i andet afsnit således udbygget føringen yderligere.
 
Mesterskaberne fortsætter i morgen, søndag.
 
Følg mesterskabernes resultater live på det islandske svømmeforbunds hjemmeside: www.sundsamband.is/njm.htm
 
For yderligere information kan juniorlandstræner Michael Hinge kontaktes på mobil: 2049 5706.
 
Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Eliteafdelingen

 


Cookieindstillinger