0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

West Swim Esbjerg afholdt flot kvalifikationsstævne med vigtige resultater

30-11-2005

Af: 21

Tirsdag, den 29. november, blev der i West Swim Esbjerg afholdt kvalifikationsstævne på langbane i Svømmestadion Danmark. Og det blev en flot aften med mange gedigne præstationer.
Jon Rud stod for aftenens helt store præstation ved at kvalificere sig individuelt til europamesterskaberne på langbane til sommer i Budapest. Jon klarede kravet i 200 fri med den nye personlige rekord med 1.2 sekunder = 1.50.91.
Chris Christensen og Laura Papke klarede som ventet nemt kravene til EM junior på Mallorca til sommer. Chris i 200 bryst med tiden 2.19.96 og Laura med 30.40 i 50 ryg.
Et stort tillykke med kvalifikationerne til de 3 svømmere.
 
Micha Østergaard havde billetten til EM i hånden halvvejs i 50 fly, men slugte vand og måtte efterfølgende trække vejret 8 gange, så hun var sølle 23/100 af et sekund fra kravet med den flotte tid 27.91.
Kathrine Jørgensen nærmer sig også topformen, idet hun med tiden 30.77 i 50 ryg var 46/100 af et sekund fra kravtiden til EM.
Nicolai Graae Hansen havde rimelige muligheder for at sikre sig kravtiden til EJM i 200 fri men kiksede udlægget voldsomt og måtte nøjes med den personlige rekord 1.55.3
 
De 4 svømmere der skal til NJM på Island tager afsted torsdag og det er Anna Ågård, Laura Papke, Chris Christensen og Nicolai Graae Hansen.
 
Laura Papke kommer ikke med videre til EKM som hun ellers har kvalificeret sig til, idet hendes dispensationsansøgning ift. statsborgerskab ikke nåede at komme på plads og dermed blev afvist af det europæiske svømmeforbund.
Så til EM tager Mette Jacobsen, Micha Østergaard, Kathrine Jørgensen, Jani Rusi og Jon Rud. De tager afsted på søndag.
 
Derudover har vi Jari Varjonen med som træner til NJM og undertegnede med til EKM som træner.
 
Bo Jacobsen
Elitetræner

 


Cookieindstillinger