0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Sanex præmier ved store klubstævner

28-11-2005
Anmeld store svømmestævner i forår/sommer 2006 nu

Af: 42

Sanex (blumøller) og Dansk Svømmeunion vil på baggrund af de stævner der er anmeldt til unionen inden 9. december, give nogle af arrangørerne mulighed for at anvende Sanex produkter som præmiering ved cup- og invitationsstævner.
 
Hvis din klub er arrangør af et større stævne i foråret og sommeren (indtil 31.07.06), og ønsker at komme i betragtning til dette, er det derfor vigtigt at I anmelder stævnet inden 9. december til anmeld@svoem.dk. Ved anmeldelsen bedes, foruden de sædvanlige informationer, yderligere forventet antal starter, samt eventuelle finaleafsnit opgivet.
 
Sanex og Dansk Svømmeunion vil mellem de anmeldte stævner udvælge de der får muligheden, og give besked herom direkte til det enkelte stævnes kontaktperson senest 1. januar. Samtidig vil retningslinier for anvendelse af præmierne blive udsendt. 
 
Kun hel- og flerdags stævner arrangeret af klubber der er medlem af Dansk Svømmeunion vil komme i betragtning. Det er vort håb, at disse præmieringer vil være til glæde for mange deltagere i de pågældende stævner.

 


Cookieindstillinger