0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Schleswig-Holstein Open i Flensborg

29-11-2004

Af: 26

Maria Jacobsen, Sara Nissen, Andrea R. Olsen og Elisabeth Henriksen repræsenterede Danmarks talenthold d. 13.-14. november 2004 til Schleswig-Holstein Open i Flensborg. Maria og Sara svømmede duet og Andrea og Elisabeth svømmede hver solo. Stævnet blev afholdt samtidig med de tyske junior mesterskaber. Ialt deltog 43 svømmere.
 
Lørdag startede stævnet med figur. Pigerne var nervøse og opsatte på at præstere sit bedste. Det gik også godt for pigerne, men konkurrenterne var meget dygtige. Karakterskalaen for stævnet var mellem de lave firere og lave i ottere. Pigerne lavede nogle pæne figur og befandt sig i den sidste tredjedel i resultatlisten. Resten af dagen svømmede tyskerne tekniske programmer, og alle i den danske trup fulgte med fra bassinkanten for at observere tyskernes talenter.
 
Søndag var det så de danske pigers tur til at vise deres frie programmer. Første danske pige i vandet var Andrea, efterfulgt af Elisabeth og senere på dagen svømmede Maria og Sara duet. Alle blev de kvitteret med tilfredsstillende karakterer. I den samlede stilling, blev Elisabeth nr. 12 i solo, Andrea nr. 15 og i duet blev Maria og Sara nr. 10.
 
Et hold glade synkro-piger smiler til fotografen - på landjorden....

 
.......og i vandet.
 

Søndag eftermiddag var der hold og kombinations hold på programmet. TSB Flensborg imponerede storstilet med deres høje tempo og gennemført koreografi. Stævnet har givet en stor mængde inspiration og motivation til at gå hjem og arbejde videre med musikprogrammer, så pigerne til næste år kan vise deres forbedringer! Pigerne klarede deres først udenlandske stævne flot, og vi håber, at der venter dem mange i fremtiden.
 
Ann Marie Vanessa Tjener
Talentholds træner

 


Cookieindstillinger