0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Årets store stævne i Thisted

21-02-2005

Af: 38

ABCDE turnering i Thisted 2005

Årets første stævne blev afholdt i Thy Hallen i Thisted d. 29.-30. januar 2005.

54 synkro piger fra hele landet i alle aldre valfartede til Thisted for at dyste i de 5 rækker. For nogle var det første gang de var til stævne, og for andre var det ét af mange.
Pailletter, make-up, husblas, nerver og spændte smil var at spore alle vegne i hallen.

Lørdag eftermiddag svømmede pigerne i ABCD - rækkerne figurer og Sidsel Jørgensen, som eneste elite svømmere, sit tekniske program. Først på aftenen blev solo konkurrencen afholdt.

Søndag morgen begyndte duet/trio konkurrencen og senere holdkonkurrencen.

Hermes pigerne afsluttede stævnet ved at vise deres kombineret hold.

I stævnets ’begynder’ række, D-rækken, vandt Simone Andersen i solo fra Hobro med 47,44 point, efterfulgt af klubkammeraten Amalie Kristensen med 45,63 point. På 3. pladsen var Simone Jensen med 45,34 point.
I D-rækken deltog kun en enkel duet, og dermed kom pigerne fra Kalundborg øverst på skamlerne med 40,99 point. Et hold opstillede fra Kalundborg, og de fik 39,64 point.

I C-rækken vandt Andrea Sørensen fra Hermes i solokonkurrencen med 47,73 point. Sølvmedaljen gik til Sir Barkov Larsen fra OSLF med 47,66 point. Bronze gik til Rika Hansen fra Thisted med 41,95 point.
Hermes tog både guld og sølv i duetkonkurrencen, hhv. Caroline Andersen og Alexandra Anous med 47,26 point og Olivia Christensen og Nynne Bolm med 45,80 point. Trioen fra Silkeborg med Line Hammild, Line Larsen og Stine Mortensen fik 3. pladsen med 43,60 point.
Igen stillede et enkelt hold op i denne række, og det var et hold fra Thisted, der fik 33,94 point.

Der var tæt konkurrence mellem solisterne i B-rækken, hvor de kæmpede på decimalerne. Der gik guldet til Julie Pedersen fra Thisted med 52,85 point, sølvet gik til duetpartneren Siri Graversen med 52,24 point. Bronze gik til Hermes pigen Martha Hansen med 52,19.
I duetkonkurrencen var det Hermes pigerne der tog guldet, Martha Hansen og Stine Work vandt med 56,19 point. Duetparret fra Thisted, Julie Pedersen og Siri Graversen, blev nr. 2 med 52,34 point. Og 3. pladsen gik til Katrine Petersen og Astrid Odgaard, ligeledes fra Thisted, med 49,01 point.
To hold stillede op i denne række, fra Thisted og Silkeborg. Pigerne fra Thisted vandt holdkonkurrencen med 49,17 point og Silkeborg fik 44,37 point.

I A-rækken kæmpede Talentholdets juniorpiger om medaljerne i solo. Ditte Christensen fra Hermes vandt dog klart med 62,71 point. Konkurrencen var mere intens mellem Elisabeth Henriksen fra Kalundborg og Michella Petersen fra Thisted. Elisabeth slog Michella med sine 59,98 point mod Michellas 59,15 point.
Igen i duetkonkurrencen stod en duet fra Hermes øverst på skamlerne, det var Ditte Christensen og Ann-Marie Malby, der vandt med 63,36 point. Hobro pigerne Sara Nissen og Maria Jacobsen blev nr. 2 med 60,37 point. Elisabeth Henriksen og Camilla Anskjær fra Kalundborg fik bronze med 59,23 point.

I Elite rækken var Sidsel Jørgensen fra Silkeborg som nævnt eneste deltager, så guldet gik jo til hende med 72,01 point.

Søndag ved middagstid drog pigerne hjem med gode præstationer og gode oplevelser. Mon ikke pigerne er kommet hjem med masser af gå-på-mod til at klø på med deres musikprogrammer for at vise fremgang til de Danske Mesterskaber i København i april.
Desuden kan det tænkes, at de piger der skal deltage i træningslejren i påsken i Kalundborg med Eva Svensson som gæstetræner fra Sverige, vil hente inspiration og tekniske færdigheder.

Hele synkro ’familien’ siger tak for en god synkro oplevelse i Thisted, og ser frem til at se pigerne folde sig ud igen til DM. Ann Marie Tjener


 


Cookieindstillinger