0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Talentholdssamling 25.-27- februar 2005

27-02-2005

Af: 38

Der har i weekenden været talentholdssamling, hvor Ditte, Sara, Maria, Stine, Camilla og Andrea har gjort en kæmpe indsats under træning af Christina Bliksted og mig selv.
Weekendens opgave stod på at lære og lave et kombineret opvisningshold af en varighed af 9 min. Musikvalget var faldet på de kendte toner fra musicalen Grease.
Vi startede fredag aften med noget at spise, og så stod den ellers på landtræning. Lørdag morgen blev pigerne vækkede kl. 8, hvor vi forsatte med landtræningen. Kl. 13. var vi i universitetssvømmehallen, hvor pigerne knoklede i vandet indtil kl. 18.
Så var det tid til at slappe lidt af og få lidt aftensmad inden pigerne igen skulle lave landtræning.
Så der var ikke noget at sige til, at vi alle drømte takter, arme, ben, mønstre og toner fra Grease lørdag nat.
Søndag kl. 13. stod pigerne så på Odense Banegård efter 4 timers træning. De var alle trætte men super glade og tilfredse med resultatet af den store indsats.
Efter weekendens indsats og resultat blev vi hurtig enig om, at vi er klar til at lave en ’lille’ generalprøve, så vi håber at kunne vise vores Grease hold, til træningslejren i Kalundborg i påsken, og måske endda også til DM!
I mellemtiden er der ros fra mig til pigerne for en kanon flot indsats og teamspirit – og en påmindelse om at blive ved med at træne holdet til vi ses i påsken!
Ann Marie Tjener

 


 


Cookieindstillinger