0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Resultater fra weekendens DM/DJM i synkro

12-04-2005

Af: 21

Der var ved weekendens DM/DJM i synkro på forhånd stor spænding om placeringerne.

Spænding om tredjepladsen i juniorrækkens solo
I juniorrækkens solo blev det, ligesom sidste år, Ditte Christensen, Hermes, som sluttede øverst på podiet. Sølv til Elisabeth Henriksen fra Kalundborg Svømmeklub.
Grundet en pæn tilgang af flere aktive inden for synkrosporten, blev der i år en spændende dyst om bronzemedaljen, som endte med at tilfalde Andrea Ravn Olsen fra Lyseng.

Ærgerlige afbud inden for juniorrækkens duet
I juniorrækkens duet var der desværre afbud fra hele to duetter. Det betød, at Maria B. Jacobsen og Sara Nissen fra Hobro måtte stille op uden konkurrenter. De fremlagde dog en meget flot duet af en sådan karakter, at en guldmedalje bestemt var fortjent.

Tidligere landsholdssvømmere øger konkurrencen indenfor seniorrækkens solo
I seniorrækkens solo er to tidligere landsholdssvømmere Dorte Balsved (Hermes) og Sally Møller (Hobro) for nylig vendt tilbage til dansk synkro, hvilket gav forventninger om flotte musikprogrammer. Og de to piger levede op til forventningerne. Når konditionen kommer helt på plads, får Sidsel hård konkurrence i solorækken.
Fortjent gik guldet til Sidsel Jørgensen (Silkeborg) efter en flot og stærk præstation. Sølv til Dorte Balsved (Hermes) og bronze til Sally Møller (Hobro).

Seniorrækkens duet sluttede med sensationel delt førsteplads
Mesterskabernes måske mest spændende dyst blev indenfor seniorrækkens duet.
Her kom der et afbud, hvilket betød, at kun to hold stillede til start. Begge hold har haft udskiftninger i løbet af året, hvilket gjorde det svært at forudsige noget om udfaldet.

Efter lørdagens tekniske programmer førte Monica B. Petersen og Ditte Christensen fra Hermes over Sidsel Jørgensen og Mette T. Damgaard fra Silkeborg Svømmeklub.
Ved de frie musikprogrammer om søndagen var det derimod pigerne fra Silkeborg, som opnåede flest point.

Da både karaktererne fra de tekniske og de frie programmer skal lægges sammen, blev slutresultatet, at begge hold opnåede 65,58 point. Der blev regnet grundigt på resultatet, men det ændrede intet, således blev det til guldmedaljer til begge duetter – til Monica B. Petersen og Ditte Christensen fra Hermes og til Sidsel Jørgensen og Mette T. Damgaard fra Silkeborg Svømmeklub.

Ny DM-disciplin blev en publikumssucces
I seniorrækken stillede Hermes med et Kombineret hold, som til et forrygende musik-repertoire, resulterede i nærmest showlignende fremførelse. Det var noget publikum kunne lide. Hermes modtog som eneste opstillede hold i denne disciplin en guldmedalje for præstationen.

Udtagelse til de Nordiske Mesterskaber, som afholdes i Danmark
Ved stævnet var der udtagelse til de Nordiske Mesterskaber, som finder sted den 20. – 22. maj i Øbro-Hallen. Udtaget blev:
Junior solo: Ditte Christensen (Hermes) og Elisabeth Henriksen (Kalundborg Svømmeklub).
Junior duet: Maria B.Jacobsen (Hobro), Sara Nissen (Hobro), Elisabeth Henriksen (Kalundborg) og Camilla Anskjær (Kalundborg).
Senior solo: Sidsel Jørgensen (Silkeborg) og Dorte Balsved (Hermes).
Senior duet: Monica B. Petersen (Hermes), Ditte Christensen (Hermes), Sidsel Jørgensen (Silkeborg) og Mette T. Damgaard (Silkeborg).
Senior Kombineret Hold: Holdet fra Hermes

For yderligere information kan Mari-ann Petersen, synkrosektionen, kontaktes på mobil: 4015 1185.

Venlig hilsen
Dansk Svømmeunion
Synkrosektionen
 

 


Cookieindstillinger