0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Bliv medlem af Dansk Svømmeunion

Bliv medlem

Ønsker bestyrelsen i foreningen at være medlem af Dansk Svømmeunion, er alt i skal gøre at udfylde kontaktformularen nederst på siden her. Så vil i blive kontaktet hurtigst muligt af en medarbejder i Dansk Svømmeunion, som vil sørge for at de sidste detaljer falder på plads.

 

Er I stadig i tvivl i foreningen, læs da om medlemsfordelene her under, eller få et indblik i de mange aktiviteter Dansk Svømmeunion havde i 2019 her.

 

 

Medlemsfordele

 

Som medlem af Dansk Svømmeunion for foreningen adgang til konsulentbistand, en række koncepter, aktiviteter og koncepter. Alt dette endte som en del af medlemsakbet eller i et rabatordning i forbindelse med medlemskabet.

 

  • Gratis rådgivning og vejledning af Dansk Svømmeunions konsulenter i emner som klubudvikling, ansættelseforhold, medlemsundersøgelse, frivillighedsstrategi, sportsligstrategi, strategisk bestyrelsesarbejde, mediehåndtering, kommune samarbejde, skolesvømning m.m.
  • Automatisk medlemsskab af Danmarks Idrætsforbund(DIF). Herigennem dækkes foreningen af Idrættens 5 fælles forsikringer. Læs mere her.
  • Uddannelser på alle niveauer inden for svømning lige fra hjælpeinstruktør til idrættens træner akademi, til særlige medlemspriser. Læs mere her.
  • Aktiviteter og uddannelser inden for Livredning, Vandpolo, KunstsvømningUdspring og Åbent Vand.
  • Tilgang til den nyeste viden inden for svømning og livredning blandt andet via E-bøger, som et produkt af et tæt samarbejde med Trygfonden Kystlivredning og forskellige universiteter
  • Netværk- og temamøder til forskellige målgrupper i foreningerne.
  • Svømmestævner på alle niveau fra begynder til nationale mesterskaber.
  • Rabatter på AquaChamp mærker 
  • Mulighed for afholdelse og sparring på AquaCamp og Den Store Svømmedag.
  • Deltagelse i igangværende og kommende projektet som Aqua+ og Bevæg dig for Livet

 

 

Alt dette og meget mere, vil jeres forening få adgang til via et medlemskab i Dansk Svømmeunion. Udfyld formularen så er I et skridt nærmere.

 

 

Kontingent

En medlemsklubs kontingent er opdelt i to dele; breddekontingent og konkurrencekontingent. Alle klubber opkræves breddekontingent i forhold til deres medlemsindberetning til det centrale foreningsregister (CFR). Konkurrencekontingentet opkrævet på baggrund af antallet af svømmere, der har fået indberettet tider til Dansk Svømmeunions nationale tidsdatabase Svømmetider. Læs mere og find kontingentsatser her.

 

Anmod om medlemskab

(Anmodningen er ikke bindende når den sendes, vi indgår i den nødvendige dialog efterfølgende)

Klubnavn
*
Formand
*
Formand Email
*
Formand Telefon
*
Fomandens postadresse
*
Kasserer
*
Kasseres Email
*
Kasseres telefon
*
Kasseres postadresse
*
Postadresse på klubben
*
Faktura adresse til klubben
*