0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

 

Aquaclinic d.6.-8. september 2019

 

Idrættens Hus - Brøndby

 

     

 

Kære trænere, ledere og andre interesserede

 

 

Det er med stor glæde at Dansk Svømmeunion og Dansk Svømme Træner Sammenslutning kan byde velkommen til årets Aquaclinic. Det årlige inspirationskursus som optakt til den nystartede sæson.

 

Årets clinic foregår som i 2017 i Idrættens Hus i Brøndby. Vi glæder os til at være tilbage i de gode rammer som huset og hotellet byder på.

Vi har i år valgt at have to spor på programmet med en masse spændende oplæg og workshops undervejs. Vi har i sammensat et spændende og inspirerende program, der stort set er helt på plads. De sidste små tilpasninger forventes at være endeligt klar i løbet af juni.

 

Årets hovedtalere bliver Magnus Kjellberg, der er japans hemmelige våben frem mod OL 2020 i Tokyo. Magnus er ansat som ansvarlig for teknikoptimering og træningsplanlægning for det japanske svømmeforbund. Magnus har en lang karriere bag sig blandt andet som hovedansvarlig for forskning og udvikling for den svenske olympiske komite og det svenske svømmeforbund frem mod OL i Beijing 2008 og London 2012. Magnus kommer til at dele ud af sin viden om japansk svømning og hvordan man i japan arbejder med teknik optimering, planlægning og meget andet.

 

Via dette link kan man se en interessant artikel om Magnus og arbejdet i japansk svømning.

 

 

Årets Aquaclinic sluttes af søndag med et spændende indlæg af det nykårede medlem af sportens Hall of fame, Lotte Friis, der fortæller om sin karriere på klubplan og landshold samt i indland og udland, samt måske også lidt om livet efter en endt karriere.

 

I forbindelse med uddannelsen Idrættens Træner Akademi (ITA) har Lars Madsen - Hørsholm Svømmeforening og Misja Klevstig - Helsingør Svømmeklub været på besøg hos Bath University og fået indsigt i et spændende forskningsprojekt, hvor forskeren Eva Patriakova vil komme og holde et oplæg omkring hvordan ved hjælp af en 3 minutters all-out test kan optimere sin træningsplanlægning og træningen på baggrund af testen. Eva Patriakova fortæller om selve forskningen bagom testen og Lars og Misja vil konvertere den nye viden til daglig træning i et oplæg i forlængelse af Patriakovas videnskabs baserede indlæg.

 

Ud over hovedtalerne vil der være et overflødighedshorn af spændende oplæg og workshhops, samt mulighed for at netværke og lidt plads til fysisk udfoldelse. I kan se beskrivelser af nogle af de forskellige indlæg ved at klikke på "oplægsholdere" i menuen til venstre. Af andre oplægsholdere kan nævnes årets træner i dansk svømning Jonas Lundstrøm, Ragnar Gudmundsson, Jacob Iversen, Ragnar Gudmundsson og Christine Eilertsen.

 

Fredag formiddag erstattes det normale masterclass af sportsafdelingens trænernetværks seminar, hvor alle interesserede trænere skal være velkomne til at deltage.

 

Tilmelding til Aquaclinic 2019 kan ske via dette link

 

I kan se det foreløbige program ved at klikke her. Det forventes at programmet er endeligt på plads medio juli.

 

Spørgsmål vedrørende Aquaclinic 2019 kan rettes til Lars Bo Larsen 

 

E-mail: lbl@svoem.dk

 

Mobil: +45 2916 0901


 


Cookieindstillinger