0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Download:

 Aktuelt

 Næste arrangement

22
November
2018
Svømning
E 47 1.afsnit 18-19
Helsingør Svømmehal
22
November
2018
Officials
Modul 3 - Starter off18-3211
DGI-huset Aabybro
23
November
2018
Vandpolo
Nordiske Mesterskaber for U15 & U17 drenge
Universitetet Odense

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 Næste arrangement

22
November
2018
Officials
Modul 3 - Starter off18-3211
DGI-huset Aabybro
24
November
2018
Officials
Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager off18-2945
Århus svømmestadion
24
November
2018
Dommere
Livredderdommerseminar Liv18-2898
Metalskolen

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

 Login

Flere funktioner kræver login: 

 

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

                                  

 

 

              

 

Tags:

 

Kære trænere, ledere og andre interesserede

 

Det er med stor glæde at Dansk Svømmeunion og Dansk Svømme Træner Sammenslutning kan byde velkommen til årets Aquaclinic. Det årlige inspirationskursus som optakt til den nystartede sæson.

 

Årets clinic foregår som i 2016 på Vejen Sportshotel og i Vejen Idrætscenter. Vi glæder os til at være tilbage i de gode rammer som hotellet og centeret byder på.

Vi har i år valgt at have to spor på programmet med en masse spændende oplæg og workshops undervejs. Vi har i sammensat et spændende og inspirerende program, der stort set er helt på plads. De sidste små tilpasninger forventes at være endeligt klar i løbet maj.

 

Årets hovedtalere bliver Sara Isakovic, der er tidligere slovensk sølvmedalje vinder fra OL 2008 på 200 m fri og som nu arbejder som psykolog og mentaltræner indenfor sportens verden og i erhvervslivet. Derudover har vi Sigmas elitetræner, Jonas Lundstrøm på som hovedtaler. Jonas vil undervejs på årets clinic holde tre oplæg - der blandet omhandler hans tanker om teambuilding og udvikling af den enkelte svømmer og elitesvømningen i Sigma samt retrospektivt i forhold til hans karriere i Sverige.

 

Ud over hovedtalerne vil der være et overflødighedshorn af spændende oplæg og workshhops, samt mulighed for at netværke og lidt plads til fysisk udfoldelse. I kan se beskrivelser af nogle af de forskellige indlæg og talere længere nede på denne side og ved at klikke på "oplægsholdere" i menuen til venstre. Af andre oplægsholdere kan nævnes Martin Truijens, Mads Maj, Winnie Faber, Jon Langberg og mange andre. Der vil ligeledes være en blok lørdag formiddag med indlæg fra "Sportsafdelingen", der blandt andet omfatter indlæg ved Simon Brøgger Winther i forhold til den kommende nye uddannelsesstruktur for talent-årgang-junior og elitetrænere under Dansk Svømmeunion og Danmarks Idrætsforbund.

 

I kan se det foreløbige program ved at klikke her. Det forventes at programmet er endeligt på plads medio maj.

 

Sara Isakovic

 

En af årets hovedtalere er slovenske Sara Isakovic, der mest kendt for hendes sølvmedalje ved OL 2008 i Beijing i 200 m fri. Efter 2008 flyttede hun til Californien, hvor hun svømmede og studerede på Berkeley og fik en kandidatgrad i psykologi. I dag bor hun i Dubai, men fungerer som psykolog og mentaltræner og det er med det udgangspunkt hun vil berige os på clinic. 

 

 Jonas Lundstrøm

 

Jonas Lundstrøm, der til dagligt er elitetræner i Sigma er også hovedtaler på årets Aquaclinic med tre spændende oplæg undervejs. Jonas har en fortid som landstræner i Sverige og som elitetræner i Helsingborg SS, hvor han har haft en karriere på cirka 20 år og været med til at opbygge et stærkt elitemiljø samt en bredt funderet stærk svømmeklub. Jonas har i sin tid i Sverige arbejdet med de allerbedste svenske svømmere og vil berige os med masser af spændende viden på clinc 2018.

Videre herfra

Spørgsmål vedrørende Aquaclinic 2018 kan rettes til

 

Udviklingskonsulent -

Lars Bo Larsen

Dansk Svømmeunion

 

Mobil - +45 2916 0901

E-mail - lbl@svoem.dk