0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...
 

 Aktuelt

 

 Næste arrangement

24
Marts
2018
Svømning
Rødbystævne
Rødby Svømmehal
24
Marts
2018
Svømning
Bille Cup
Lübeck
24
Marts
2018
Svømning
Fyn Distance 2 - 2018
Svømmehallen, Universitetet

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Svømningens grunduddannelse

2 weekender + e-læring

Efterår 2018

ERC og Livredderdommerkursus

6. oktober Metalskolen Slangerup

Livredderakademi

31. juni Hvidovre

Åbent-Vand Livredderdommerkursus

11. maj Brøndby 

Modul 6 Stævnesekretær

7. april Hillerød

Modul 7 Overdommer

26.august + 8. september

Seneste nyt

Modul 1 Tidtager

5. april Ikast

Modul 2 vende bane måldommer:

14 april Ringe

5. maj Nakskov

5. maj Sønderborg

12.maj Vallensbæk

Modul 3 Starter 

17. april Ballerup

WinGrodan 1

4. april Aarhus

7. april Herlufsholm

WinGrodan 2

7. april Herlufsholm

 Næste arrangement

4
April
2018
Officials
WinGrodan 1 off18-3093
Århus svømmestadion
5
April
2018
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off18-3066
Ikast Svømmeklub, Klublokale 1. sal
5
April
2018
Officials
Modul 3 - Starter off18-2984
EIC, Mødelokale 1, Fredericia

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

 Login

Flere funktioner kræver login: 

 

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

 

Aquaclinic 2017

 

       

Tags:

Kære trænere,  svømmeentusiaster og andre interesserede.


Det er med stor fornøjelse at Dansk Svømmeunion og Dansk Svømme Træner Sammenslutning kan byde velkommen til årets Aquaclinic. Det årlige inspirationskursus som optakt til den nystartede sæson.

Vi har i år valgt at have to spor på programmet med en masse spændende oplæg og workshops undervejs. Vi har været lidt utraditionelle og valgt at finde oplægsholdere "indenfor" Danmarks grænser, da vi mener at der er masser af eksperter og viden nationalt som har godt af at komme frem og blive præsenteret for danske elite, senior, junior, årgangs og talenttrænere. Vi håber at i vil bakke op omkring dette tiltag og være med til at skabe en god weekend for alle deltagere. 

 

I kan se det samlede program ved at klikke her.

 

I stedet for at have udenlandske hovedtalere har vi delt Clinic2017 op i forskellige overordnede temaer hen over weekenden. Det er temaer med fokus på karriereplanlægning, fysisk træning og hvordan man skaber et godt træningsmiljø.

 

Årets trænerpofil på Aquaclinic er ikke overraskende Stefan Hansen - OTC Berlin, der vil komme med indlæg om OL i Rio, træningen af Pernille Blume, erfaringer fra NTC og de nyeste oplevelser på OTC i Berlin.

 

 Stefan Hansen - OTC Berlin.

 

Det gode træningsmiljø vil være med indlæg fra Carsten Hvid Larsen -Team Danmark, Olaf Eller - U20 landstræner i Danmarks Ishoceky union og Morten Marstrand - Triton Ballerup.

 

  Carsten Hvid Larsen - Team Danmark

 

Cand. scient. i idræt med speciale i sportspsykologi på Institut for Idræt, Københavns Universitet. April 2013 har Carsten afsluttet sin Ph.d.-uddannelse inden for talentudvikling og sportspsykologi på Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet. De seneste otte år har Carsten desuden arbejdet som sportspsykologisk konsulent for Dansk Svømmeunion og andre forbund. Carsten Hvid Larsen har også udgivet flere publikationer og artikler om talentudvikling og sportspsykologi, såvel nationalt som internationalt.

 

Temaet "karriereplanlægning" for eliterænere og sportschefer er med indlæg fra Jacob Lindeblad fra Lindeblad og Flemming Poulsen - Gladsaxe IF svømning. Samme tema er på programmet for de yngre trænere, hvor der vil være indlæg fra Mads Bjøn Hansen NTC og Mads Hjorth Odder Svømmeklub på årgangsniveau.

 

 Jacob Lindeblad - Lindeblad.dk

 

Jacob er uddannet cand.scient med speciale i Præstationspsykologi. Han har en to-delt baggrund. På den ene side har han været elitetræner i svømning i 15 år, heraf 6 år som coach for svømmelandsholdet og har haft flere svømmere til EM, VM og OL. Han har undervist på Idrætsstudiet på Københavns Universitet. På den anden side er han direktør og ejer af Lindeblad as som han startede op i år 2000 efter at have sluttet sportskarrieren.

 

i det sidste tema er der fokus på "dry-land og styrketræning" med indlæg fra Mats Mejdevi - Sportbasic, Mads Brink Hansen - Team Danmark og Frank de Paoli fra Aarhus universitet. Emnet omkring dry-land og styrketræning vil være teoretiske indlæg for elitetrænerne, mens årgangstrænersporet vil byde på et mix af teori og praksis med mulighed for masser af sved på panden.

 

 Mats Mejdevi - Sportsbasics.dk

 

Mats har trænet olympiske mestre, verdensmestre, europamestre, nordiske mestre, nationale mestre, i blandt andet. håndbold, fri-idræt, badminton, taekwondo, gymnastik, bordtennis, udspring, alpint, sejlads,svømning, moderne femkamp, kano og tennis. - Se mere om Mats på sportsbasics.dk

 

På det svømmespecifikke område vil Søren Dahl - NC State og Nikolaj Mick Skovmose - Cheftræner i Holstebro Svømmeclub bidrage med spændende viden om stilarterne for talent- og årgangstrænerne.

 

Søndagen starter vi med indlæg fra Jens Christian Iversen omhandlende regeltolkninger, den konstruktive dialog mellem trænere og officials med mere.

 

Derefter kommer der et indlæg ved Mads Nørgaard Andersen omkring frafald i dansk svømning og årsager og faldgrupper i forhold til frafald.

 

Søndagens sidste indlæg kommer fra sidste års olympiske guld træner - Stefan Hansen, der blandt andet vil fortælle om sine erfaringer som NTC træner - OL guld træner og formodentligt også om sine erfaringer og udfordringer fra det nye job i Berlin. 

 

I kan se mere om de enkelte oplæg og oplægsholderne ved at klikke her

 

 

Videre herfra

Videre herfra

Tekst 1

Tekst 2

Tekst 3