0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

3
December
2021
3
December
2021

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 Næste arrangement

4
December
2021
Træner/instruktør
Børnetræneruddannelse 2. weekend TBØ21-3772
Støvring Svømmehal
4
December
2021
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen 3. Weekend TÅR21-3595
Fyrtårn Tommerup
4
December
2021
Træner/instruktør
Svømningens Grundudd. Weekend 2 af 2 ISG21-3431
Danhostel Kalundborg Vandrerhjem

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.

AquaClinic i Billund d.12.-14.09 2014

Sted: Hotel Propellen i Billund. Nordmarksvej 3. 7190 Billund.

Kære trænere - ledere - svømmeentusiaster og andre interesserede.

Det er med stor fornøjelse at Dansk Svømmeunion og Dansk Svømme Træner Sammenslutning kan byde velkommen til årets Aquaclinic. Det årlige inspirationskursus som optakt til den nystartede sæson.

Vi har igen i år valgt at have tre spor på programmet efter sidste års rekord deltager antal på clinic´en. Det betyder, at vi har det klassiske tilbud til elitetrænere/fuldtidstrænere og andre interesserede. Dertil kommer et junior- og årgangstræner spor og sidst, men ikke mindst gentager vi ledersporet, hvor man som leder kan få masser af inspiration til udviklingen af den enkelte klub.

 

Programmet for Aquaclinic 2014 kan ses her

 

I den forbindelse skal man bemærke at programmet for fredag formiddag kun er for "Masterclass" deltagere, der vil få tilsendt en særskilt invitation til denne del.

Selve arrangementet finder sted på Hotel Propellen i Billund. Her vil der ud over oplæggene være mulighed for at netværke med andre deltagere i den hyggelige bar i kælderen om aftenen eller slappe af i hotellets swimmingpool og spaområde. Ligeledes vil der være rig mulighed for at dyrke motion i centrets fitness rum og i de dejlige omgivelser ved hotellet. I kan se mere om hotellet her.

 

I kan læse mere om alle oplægsholdere her.


Nederst finder I link til beskrivelse af oplægsholderne og tilmeldingsmodulet.

Vi glæder os til et se jer til nogle spændende og begivenhedsrige dage i Billund.

Der udstedes kursusbevis til alle deltagere.

Igen i år er der merchadise til alle deltagere på trænerdelen på Aquaclinic. I år består merchandise delen af kuglepen, blok, mappe og keyhanger med DSTS - og Dansk Svømmeunions logo.

Jon Rudd - Nick Juba og B.S. Christiansen er hovedtalerne på Aquaclinic 

 

 Jon Rudd er i Danmark nok mest kendt for sin træning af den olympiske guld vinder på 100 m brystsvømning - Ruta Meilutyte, der er en af Rikke Møller Pedersens konkurrenter på de korte brystsvømnings distancer. Ruta vandt guld på 100 m brystsvømning ved OL i London er indehaver af den europæiske rekord på distancen. Jon havde fire atleter fra fire forskellige nationer med ved legene i 2012. Jon er en højt respekteret og anerkendt træner i international svømning som blandt andet har været cheftræner for de britiske senior landshold. Han har ud over OL succesén haft svømmere med helt fremme ved WM, EM og commonwealth mesterskaberne gennem de senest mange år. Han har blandt andet også arbejdet med det tidligere britiske stornavn Mark Foster som han ses med på billedet herover. Til daglig er han cheftræner og direktør i Plymouth Leander swimming som har et af de bedste trænings- og studie miljøer i Europa. 

På årets clinic vil Jon tale om arbejdet med Meilutyte og hvordan han arbejder med at udvikle svømmerne fra årgangssvømmere til senior svømmere. I kan se mere om Jon Rudd her

 

 Nick Juba

Danmarks landstræner vil på årets Clinic berige os med masser af den erfaring han har fra en lang karriere som toptræner i blandt andet Storbritannien. Nicks primære indlæg er omkring sprint træning for mænd. Men mon ikke han også kommer lidt ind på projekt "Great Danes" med mere.

Nick Juba har været britisk juniorlandsholdstræner i 90´erne, han sidder med i britisk svømnings OL-evalueringsgruppe og er i bestyrelsen for briternes trænerforening. Nick har leveret klubsvømmere på højt internationalt niveau i mange år. Har blandt andet haft svømmere med ved OL i henholdsvis Beijing og London.
Klubprogrammet i Hatfield Swim Club er blandt de mest succesfulde på både talentudvikling og seniorniveau gennem de seneste mange år.

 

B. S. Christiansen:  ”Sådan skaber man elite – på alle planer”                                 

 

B S vil på Aquakonferencen og Aquaclinic øse af sine 40 års viden og erfaring med at udvikle elite. I Jægerkorpset var BS med til at udvælge, udvikle og træne de få heldige talenter, som slap gennem nåleøjet, fordi de havde potentialet til at kunne stå distancen i et af verdens dygtigste militære specialkorps.  

 

Siden 2000 har BS brugt sin viden og erfaring om menneskelig udvikling til at arbejde med elite indenfor erhvervslivet og i sportsverdenen. Både i forhold til at udvikle topledere og internationale sportsstjerner og hjælpe dem til at opnå og indfri deres målsætninger, ligesom han også arbejder målrettet med organisationsudvikling.

 

BS er mentaltræner for flere elitesportsudøvere inden for vidt forskellige sportsgrene og har senest hjulpet superligaklubben FC Midtjylland med at lave et decideret sportsligt u-turn væk fra bundlinjen til en absolut topplacering i den danske superliga. Arbejdet har både været på leder- og spillerplan, ligesom BS har arbejdet intensivt med klubbens organisation. Igennem 10 år var BS mentaltræner i Riis Cycling og var med til at føre stjerneryttere til store sejre, både på individ og teamplan i Tour de France, Vuelta’en, Giro D’Italia og en række af de store forårsklassikere. 

 

BS ved om nogen, at risikovillighed er lig med frihed, og det at turde er en afgørende faktor for udvikling. Han har lært, at man kun kan flytte grænser ved først at overskride dem, og at ’platformen’ er afgørende for at nå de mål, man sætter sig. Ligesom han ved, at det at tage ansvar er en forudsætning for succes, både for individet, teamet og organisationen.

 

BS har ligeledes meget på hjerte i forhold de menneskelige ressourcer og værdier, samt hvorledes man sikrer, at man konstant har overskuddet til at udvikle sporten, klubberne og talenterne. Han har en række klare budskaber til lederne, som skal udstikke kursen og stå på ’broen’, også når der er krise og stormvejr.

 

Glæd dig til et tankevækkende indlæg, hvor BS med spændende anekdoter fra sit eget liv, stor entusiasme og glimt i øjet kommer med kvalificerede bud på, hvordan vi bibeholder motivationen og holder ’snuden i sporet’, i forhold til de mål vi som ledere, instruktører og udøvere sætter os i foreningerne. Du kan læse mere om BS her. 

 

Ud over Jon Rudd, Nick Juba og B.S. Christiansen er der mange andre spændende oplægsholdere på Aquaclinic 2014.

 

I kan se en beskrivelse af flere af oplægsholderne her.

 

 

Tilmelding og registrering

 

Vær opmærksom på, at nedenstående tilmelding er bindende og at deltagerbetaling skal være betalt inden 12. september. Der vil blive udsendt faktura fra Dansk Svømmeunion senest den 2. september.

 

Sidste rettidige tilmeldingsdato er den 10. august for træner sporene. Ved senere tilmelding tillægges gebyr på kr.500,- kr.  I deltager gebyret på elitetrænersporet og årgangstræner sporet er inkluderet medlemskab af DSTS. Hvis man ikke ønsker medlemskab af DSTS bedes man krydse af i dette feltet i tilmeldingsmodulet, at man ikke ønsker medlemskab af DSTS.  Prisen for deltagelse er uændret, uagtet at man ikke ønsker medlemskab af DSTS. Absolut sidste mulighed for eftertilmelding er den 20 august. Ved tilmelding efter den 20. august vil man ikke være sikret merchandise på årets clinic.

 

Sidste tilmeldingsfrist på ledersporet med overnatning fredag-lørdag er den 20 august. Sidste tilmeldingsfrist på lederdelen uden overnatning er den 1. september. Der er ikke merchandise på ledersporet. Ledersporet afvikles i samarbejde med Dansk Svømmeunions Aquakonference der foregår søndag den 14. september i Billund.

 

Priser for deltagelse på Aquaclinic 2014

 

Internat:

 

Elitespor rettet mod fultidstrænere (junior-senior). Fredag den 12.09.2014  - søndag den 14.09.2014

 

Deltagelse og indkvartering (to nætter - fredag-søndag) på enkeltværelse (kr.4.950,-) ved tilmelding senest 10 august. Der er et begrænset antal enkeltværelser. Enkeltværelser fordeles efter princippet først til mølle.

 

Indkvartering (to nætter - fredag - søndag) på dobbelt/tribleværelse  (kr. 4.700,-) ved tilmelding senest 10. august. 

Deltagere på dobbelt/tribleværelse indkvarteres så vidt muligt klubvis.

 

I forbindelse med aftensmad fredag og frokost lørdag vil der være inkluderet en øl eller vand i prisen. I forbindelse med festmiddagen lørdag vil der være inkluderet ½ flaske vin eller en vand eller en stor fadøl pr. deltager i prisen. Yderligere drikkevarer er for egen regning. Frokost søndag er en sandwich "to go"

 

Årgangstræner sporet. Fredag den 12.09.2014 - Søndag den 14.09.2014

 

Deltagelse og indkvartering (to nætter - fredag-søndag) på enkeltværelse (kr.4.950,-) ved tilmelding senest 10 august. Der er et begrænset antal enkeltværelser. Enkeltværelser fordeles efter princippet først til mølle.

 

Indkvartering (to nætter - fredag - søndag) på dobbelt/tribleværelse  (kr. 4.700,-) ved tilmelding senest 10. august. 

Deltagere på dobbelt/tribleværelse indkvarteres så vidt muligt klubvis.

 

I forbindelse med aftensmad fredag og frokost lørdag vil der være inkluderet en øl eller vand i prisen. I forbindelse med festmiddagen lørdag vil der være inkluderet ½ flaske vin eller en vand eller en stor fadøl pr. deltager i prisen. Yderligere drikkevarer er for egen regning. Frokost søndag er en sandwich "to go"

 

Leder sporet. Søndag den 14. september

 

Deltagelse i ledersporet søndag inklusiv frokost er 795,- kr. ved tilmelding senest 10. august og 895,- senest 1. september.

 

Deltagelse i ledersporet og indkvartering (én nat - lørdag - søndag) på enkeltværelse, samt deltagelse i gallamiddag kl.21.00 lørdag aften (kr.1.300,-) ved tilmelding senest 20. august.

 

Eksternat:

 

Deltagelse uden overnatning på elitetrænersporet (kr. 3.500,-) ved tilmelding senest den 1. august.  Der vil være frokost lørdag og deltagelse i gallamiddagen inkluderet i prisen. I forbindelse med frokosten og gallamiddagen vil der være inkluderet en vand eller øl. Yderligere drikkevarer er for egen regning.

 

Der vil ikke være mulighed for tilkøb af eksternat på årgangstræner sporet.

Tilmeldings formular

Fornavn
*
Efternavn
*
Klub
*
E-mail adresse
*
Telefon nummer
*
Adresse
*
Post nummer
*
By
*
Elitetræner sporet fredag - søndag
Årgangstræner sporet fredag - søndag
Tilmelding til ledersporet
Betaling
*
Medlemsskab af DSTS
*
Tekst
FornavnEfternavnKlub
  Lars Bo   Larsen   Dansk Svømmeunion
  Mikkel   Karklinat   VAT
  Claus   Buus   Farum
  Bjarne   Kragh   Thisted
  René   Thomsen   Bernstorffsminde Efterskole
  Patrick   Levisen   Svømmeklubben Nord
  Marc   Kræmer   Swim Team Neptun
  Mads Sune   Rasmussen   Farum
  Jan   Løth   Horsens Svømmeklub
  Lasse Høj   Christensen   Horsens Svømmeklub
  Niels   Liboriussen   Horsens Svømmeklub
  Johnny   Jensen   Horsens Svømmeklub
  Casper   Poulsen   Horsens Svømmeklub
  Nikolaj   Skovmose   Holstebro Svømmeclub
  Stephan   Junggren   Dansk Svømmeunion
  Nick   Juba   Dansk Svømmeunion
  Martin   Karup   Dansk Svømmeunion
  Kenneth   Nielsen   Roskilde Svømning
  nEJBvqXeGQFEepaEqRF   arPWBLTOqlIaDkdB   ZkqeaoDHBCmXafGBkhX
  Johan   Seistrup   Aalborg Svømmeklub
  Per   Holmquist   VAT Copenhagen
  Karoline Bendix   Thostrup   IF Lyseng
  Nicoline   Jepsen   Dansk Svømmeunion/Gladsaxe Svømmeklub
  Anders   Jensen   VAT
  Line   Petersen   Dansk svømmeunion/ AGF svømning
  Christine   Eilertsen   Dansk Svømmeunion/Gentofte Svømmeklub
  Dan   Nielsen   Aars Svømmeklub
  Mads   Claussen   Dansk Svømmeunion/Roskilde Svømning
  hutVrxwibLiIfT   ADclHRPmHj   ybhcAlQbhGmmR
  Susanne   Kaavé   Hørsholm Svømmeforening
  Nanna   Grønbæk   Clinicgruppen
  Jacob Brink   Quaade   Dansk Svømmeunion
  Mads   Maj   Holstebro Svømmeclub
  Kenneth   Østergaard   Køge Svømmeklub
  Martin Hersom   Hansen   GTI
  Jens   Nørskov   Vest Brøndby
  Line   Andersen   Frederikssund Svømmeklub
  Morten   Marstrand   Triton Ballerup
  Ida Rønhoff   Nielsen   Vest Brøndby
  Kasper Kimose   Rasmussen   Frederikssund Svømmeklub
  Jonas   Enevoldsen   Dansk Svømmeunion
  Klara   Strand Olesen   Vest Brøndby
  Nikolay   Gamishev   Svømmeklubben Sønderborg
  Kenn   Gottschalck   Triton Ballerup
  Bjørn   Sørensen   AGF
  Morten   Riemenschneider   AGF
  Thomas   Iversen   AGF
  Mark   Knudsen   S68
  Jesper   Harder   Clinic gruppen
  Lasse   Bay Nielsen   Vest Brøndby
  Morten   Hansen   GTI
  Øyvind   Røsland   Hovedstadens SK
  Nicolai Degn   Andersen   GTI
  Mia   Duedahl Pedersen   Dansk Svømmeunion/Aalborg Svømmeklub
  Casper   Iversen   Herning SK
  Chris   Christensen   Herning SK
  Michael   Hinge   Herning SK
  Martin   Duedahl   Silkeborg Svømmeklub
  Mick Steen   Nielsen   Herlev
  Jens   Bertelsen   Viborg
  Lars   Nielsen   Vejle Svømmeklub Triton
  Katrine   Birk Petersen   Aalborg Svømmeklub
  Claus Erik   Winberg-Rolsted   Kolding Svømmeklub
  Frederik   Bielefeldt   Aalborg Svømmeklub
  Sebastian   Tracey   Aalborg svømmeklub
  Christoffer   Jørgensen   Hovedstadens Svømmeklub
  Johan   Lisberg   Aalborg Svømmeklub
  Mads   Hjorth   Odder Svømmeklub
  Anton   Bundgaard   Odder Svømmeklub
  Martin   Madsen   Nyborg Svømmeklub
  Sebastian   Marko-Varga   KVIK Kastrup
  Magnus   Højby Andersen   Helsingør Svømmeklub
  Peter   Færch   Helsingør Svømmeklub
  Niels-Jørgen   Jørgensen   KVIK Kastrup
  Erik   Pallesen   Aalborg Svømmeklub
  Sune   Thonesen   Lyngby
  Kasper   Holt   Helsingør Svømmeklub
  Kris   Kristensen   Stidsholt IF
  Jason   Christensen   Lyngby
  Annelies   Maas   Hørsholm Svømmeforening
  Simon   Winther   Hillerød SK
  Karsten   Olesen   Ringsted
  Casper   Skov   Hillerød SK
  Bas Jan   Stam   Hørsholm Svømmeforening
  Mark   Halding   Hørsholm Svømmeforening
  Søren   Jungersen   Glostrup - VAT
  Rasmus   Vilsgaard   GSC
  Claus   Skallerup   Pingvinen Støvring
  Mads   Jensen   MK31
  Nikolai Hyldgaard   Thomsen   Ringe Svømme-Klub
  Steven   Boer   Ringe Svømme-Klub
  Lasse   Iversen   A6
  ATQxhrhGlzFtRgs   HRTJElsfapGnC   cTfDbJjbXLSt
  rISeGJuzRBQYtRjo   etRlQdyQ   ddoXRLNxmD

Download:

Kontakt

Lars Bo Larsen

Udviklingskonsulent

Mail: lbl@svoem.dk

Mobil: 2916 0901