0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Kurser og uddannelse

Danske Svømmeunion udbyder en bred palette af uddannelsesmulighder inden for livredning og førstehjælp i klubben.

 

Førstehjælp

Dansk Svømmeunion følger Europæisk Råd for Genoplivning's (ERC) guidelines inden for førstehjælp og samarbejder med Dansk Råd for Genoplivning omkring ERC førstehjælpskurser og uddannelse til førstehjælpsinstruktøruddannelsen. Dansk Svømmeunion er godkendt af ERC til at udbyde ERC BLS/AED provider kursus samt BLS/AED instruktørkursus kursus.

Vores instruktører har alle et højt fagligt niveau - og vi sætter en ære i, at vi hele tiden holder deres viden og færdigheder ajour. En stor del af vores instruktører har en baggrund som Kystlivreddere i TrygFonden kystlivredning ellers har de på anden måde indgående beskæftiget sig med førstehjælpsundervisning. Instruktøren bruges også i forbindelse med uddannelserne til livredningsdommer og kystlivredder. 

 

  • ERC BLS/AED provider kursus

BLS/AED brugerkurset er et fire timers førstehjælpkursus i basal indføring i hjerte-lunge-redning (HLR) og brug af hjertestarter (AED). Kurset er for alle, der vil lære at give hjertelungeredning og at bruge en hjertestarter, og er således for både relevant for bestyrelsen, forældre eller holdledere i klubberne og for de ansatte svømmeinstruktørerne. Undervisningen er hovedsagelig praktisk, og der vil derfor være en instruktør pr. 6 kursister. 


Pris:
Et ERC BLS/AED kursus koster 500 kr. pr. person - og klubberne skal selv sørge for et egnet undervisningslokale og stå for en let forplejning (the, kaffe mm.).Kurset er certificerende og der udleveres kursusmateriale til alle deltagere.

Tilmelding:
Bestil kursus ved konsulent Kristine Skou på mail ks@svoem.dk

 

  • ERC BLS/AED instruktørkursus

ERC BLS/AED instruktørkursus er et to dages kursus med henblik på at blive instruktør til at undervise på ERC BLS/AED provider kurset. Her kan du downloade informationsfolderen om instruktørkurset.

Pris:
6500 kr. for ikke medlemmer og 5000 kr. for medlemmer af Dansk Svømmeunion.

Tilmelding:

Via kursuskalenderen.

 

  • Skræddersyede kurser

Dansk Svømmeunion skræddersyer kurser indenfor førstehjælp og livredning for svømmeklubben. Et skræddersyet kursus kan for eksempel bestå af undervisning i førstehjælp efterfulgt af aflæggelse af bassinlivredderprøven for svømmeundervisere eller livreddere i klubben.

 

Pris:
Dansk Svømmeunion udarbejder et tilbud alt efter deltagerantal og sammensætning af kurset.

 

Tilmelding:
Kontakt udviklingskonsulent Kristine Skou på mail ks@svoem.dk
 

Livredning
 

  • Livredderdommeruddannelsen

Dansk Svømmeunion udbyder livredderdommerkurser, hvor I har mulighed for at få uddannet en livredderdommer i svømmeklubben, som kan dømme de årlige bassinlivredderprøver i klubben. Læs mere om livredderdommeruddannelsen.

Videre herfra:

Download:

Kontakt

Hjalte Borum

Udannelseskonsulent

Mail: hbo@svoem.dk

Tlf: 5166 3967


 


Cookieindstillinger