0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Disciplin - Vandpolo 3                      

Øvelse 1: Modtage og aflevere fra 8 meter

Svømmerne er placeret 8 meter fra hinanden, og skal kaste bolden frem og tilbage. Der bør søges at aflevere i hovedhøjde, så bolden er let at gribe.

 

Øvelse 2: Score 6 mål på 10 skud

Der kan laves plademål, eller en stor madras kan sættes på højkant op ad en stol. Der kan varieres i hvilken afstand svømmerne skyder fra, afhængigt af målets størrelse.

 

Øvelse 3: Udføre præcisionskast fra 8 meter

Kommentar: Svømmerne skal fra 8 meters afstand ramme en genstand, eksempelvis et plademål. Sæt på forhånd et antal forsøg, eller et antal minutter af til øvelsen.

 

Øvelse 4: Gribe og skyde på mål i samme bevægelse

Svømmerne skal gribe bolden med én hånd, så de kan skyde på mål med det samme. Bolden skal komme i hovedhøjde, eller lidt højere, til den side som der skydes fra. For at tage imod bolden skyder svømmeren skudsiden lidt frem, og når bolden kommer føres hånden og skulderne med bagud, for at tage farten af bolden. Fra positionen bag hovedet kan armen tage ”tilløb” til skuddet. Brug evt. en lille bold.

 

Øvelse 5: Afleveringer, hvor der kastes og gribes med én hånd

Teknikken er beskrevet ovenfor. Afstanden mellem svømmerne er vigtig, den må ikke være for stor, så det er lettere at aflevere præcist til den anden, der så har lettere ved at gribe med én hånd. Brug evt. en lille bold.

 

Videre herfra:

Læs også:

Download:

Kontakt:


 


Cookieindstillinger