0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Dansk Svømmeunion ansætter talentansvarlig

29-09-2014


Dansk Svømmeunion har per 1. februar 2015 ansat Thomas Stub i en fuldtidsstilling som talentansvarlig.

Stillingen som talentansvarlig er ny i Dansk Svømmeunion og erstatter stillingen som talentudvikler, som Michael Hinge bestred indtil foråret 2014 inden han valgte at søge nye udfordringer.

Som talentansvarlig vil Thomas Stubs arbejde være henvendt imod udvikling af klubber og miljøer snarere end udviklingen af det enkelte talent. De væsentligste arbejdsopgaver er derfor udvikling og implementering af strategier for hensigtsmæssig talent-, træner- og klubudvikling, samt planlægning og gennemførelse af aktiviteter for junior- og årgangslandshold. I sidste ende er den fornemmeste opgave i jobbet som talentansvarlig at forberede svømmerne til en seniorkarriere på højeste niveau.

Dansk Svømmeunion har, i samarbejde med Team Danmark, ledt efter den rette person til stillingen i en længere periode og er glade for nu at kunne offentliggøre, at Thomas Stub bliver manden, der kommer til at stå i front for elitearbejdet med svømmerne på junior- og årgangsniveau.

- Jobbet som Thomas Stub skal udfylde er uhyre vigtigt for både Dansk Svømmeunion og Team Danmark, udtaler direktør Pia Holmen og fortsætter: - Fokusering på talentudvikling giver ikke hurtige resultater, men det er vigtigt hele tiden at sikre talentudviklingsarbejdet en høj grad af kvalitet, således vi i Danmark også i årene fremover har svømmere på det absolut højeste niveau, lyder det fra direktøren i Dansk Svømmeunion.

Thomas Stub, som kommer fra en stilling som cheftræner og klubchef i Esbjerg Svømmeklub, glæder sig til at komme i gang med jobbet i Dansk Svømmeunion.
- Jeg ser meget frem til jobbet som talentansvarlig og glæder mig ikke mindst til at komme til at samarbejde med ambitiøse klubber og dygtige klubtrænere over hele landet. Jeg er meget motiveret af opgaven med at få skabt en mere strategisk tilgang til talentudvikling og optaget af at få gjort talentudvikling af svømmere til et projekt for hele SvømmeDanmark, lyder det fra Dansk Svømmeunions kommende talentansvarlige.  

I jobbet som talentansvarlig indgår også ansvaret for at fortsætte implementeringen af det aldersrelaterede træningskoncept, ATK, hos Team Danmark. Her er Dansk Svømmeunion nu nået til at skulle udvikle en version 2, som Thomas Stub således kommer til at stå i spidsen for.
 
For yderligere information kan nedenstående kontaktes:
Kommende talentansvarlig, Thomas Stub, mobil: 20 62 13 50.
Direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, mobil: 29 20 61 61.


 


Cookieindstillinger