0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM-svømning søndag, indledende afsnit: Danmark klar til finalen i damernes 4x100 m medleyholdkap som nummer fem

09-08-2015


Vi er nu nået til sidstedagen af verdensmesterskaberne i svømning i Kazan. På denne sidstedag har Danmark et enkelt løb på programmet, nemlig damernes 4x100 m medleyholdkap.

De fire piger formår i indledende afsnit at svømme sig ind på en samlet femteplads og dermed finaleplads i tiden 3.58,38.

Svømmernes tider:
Mie Ø. Nielsen, Aalborg: 59,67
Rikke Møller Pedersen, Herning Svømmeklub/NTC: 1.07,19
Jeanette Ottesen, Vejle Svømmeklub Triton/NTC: 57,37
Pernille Blume, Gladsaxe Svøm/NTC: 54,15

Sportschef i Dansk Svømmeunion, Lars Green Bach, er tilfreds med morgenens præstation, som nu har sikret Danmark en plads i aftenens finale:

- Svømmerne leverer det de skal her til morgen og kæmper dermed det første vigtige stik hjem til holdet i form af at komme videre til finalen. De er sikkert videre som nummer fem og herfra bliver det så spændende at se, hvad det kan blive til i aften, når finalen svømmes. Ingen tvivl om, at skal vi gøre os nogen forhåbninger om en medalje, så skal holdet svømme noget hurtigere i aften og ned omkring den danske rekordtid fra EM i august måned sidste år (en rekordtid som lyder på 3.55,62, red.), udtaler sportschefen fra Kazan, der runder af med at fortælle, at det faktisk er første gang i VM-historien, at Danmark er med i en finale i denne holdkap-disciplin.

 

Se alle resultater på: www.omegatiming.com

Finaleafsnittet, hvor vi kan glæde os til et gensyn med Danmarks hold i damernes 4x100 medleyholdkap, begynder klokken 16.30 dansk tid. Der er således spændende svømning med dansk deltagelse helt til det sidste ved disse verdensmesterskaber.


Dansk Svømmeunions VM Mediaguide.

For yderligere information henvises til Dansk Svømmeunions sportschef og presseansvarlig under VM, Lars Green Bach, på det særlige russiske mobil-nr: +7 90833 01478. Dansk Svømmeunion opfordrer til at alt kontakt til holdet går via sportschefen i stedet for direkte til svømmerne.


 


Cookieindstillinger