0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

EJM svømning onsdag: Flotte personlige rekordtider til tre danske svømmere på en ellers stille konkurrencedag

24-06-2015


Vi er nu nået til andendagen af European Games/EJM i svømning i Baku. Her formåede Josefine B. Pedersen i det indledende afsnit at svømme sig ind på en plads i eftermiddagens semifinaler i pigernes 200 m brystsvømning. Danskeren går videre til semifinalerne som nummer 13 i tiden 2.36,54.
I eftermiddagens semifinaler slutter den 16-årige dansker på en samlet 15. plads i tiden 2.36,92. Josefines personlige rekordtid lød før denne konkurrencedag på 2.39,19, således formår svømmeren fra MK31/VAT-CPH ikke blot én gang men to gange i træk at præstere nye flotte tider på denne distance.

I indledende afsnit var også Frederik Jessen i konkurrence i langbanebassinet. Det var han på maratondistancen 1500 m fri. Svømmeren fra Thisted Svømmeklub leverer her et meget flot og veldisponeret løb som da også resulterer i en markant personlig rekordtid i 15.58,35. Med denne stærke præstation slutter danskeren på en samlet 17. plads.
Her blev guldet svømmet hjem af den franske svømmer, Nicolas D’oriano, i tiden 15.13,31. Sølv til Ernest Maksumov, Rusland, i tiden 15.13,90. Og endelig bronze til den israelske svømmer, Marc Hinawi, i 15.25,63.

Endelig skal også Philip Greve fremhæves her for sit resultat i indledende 100 m fri, hvor det også bliver til en stor personlig rekordtid i 51,94. Svømmeren fra Farum bliver her samlet nummer 38.

Se alle onsdagens resultater på den officielle hjemmeside her.

I morgen, torsdag, fortsætter svømme-konkurrencerne ved European Games med indledende afsnit klokken 06.30 dansk tid. Her har Danmark en del flere svømmere i konkurrence sammenlignet med i dag. Så følg med i morgen, når det atter går løs i langbanebassinet i Baku.

For yderligere information henvises til Dansk Svømmeunions talentansvarlig, Thomas Stub, på det særlige Baku-mobilnr.: +994 77 484 1265.


 


Cookieindstillinger