0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

VM-K, lørdag indledende: Fin lørdag formiddag og tre svømmere videre til semifinaler

06-12-2014


Vi er nu nået til næstsidste konkurrencedag ved Verdensmesterskaberne på kortbane i Doha. Oven på et fabelagtigt finaleafsnit fredag aften, hvor de danske svømmere i den grad viste muskler, skulle flere af de samme svømmere atter konkurrere i kortbanebassinet lørdag morgen.

For Jeanette Ottesen, Vejle Svømmeklub Triton/NTC, som nu har både guld- og sølvmedaljer i bagagen ved disse mesterskaber, stod der indledende 100 m butterfly på programmet.
Den 26-årige dansker svømmer sig ind som samlet hurtigste på denne distance lørdag morgen i tiden 56,54 og er dermed klar til eftermiddagens semifinaler. Et godt morgenløb af Jeanette Ottesen, som klart må forventes, at svømme sig videre til finalen, som finder sted i morgen, søndag.

Aalborgs Mie Ø. Nielsen svømmede sig lørdag morgen videre til semifinalerne i indledende 50 m rygsvømning som samlet nummer 10 i tiden 27,09.
Den 18-årige dansker leverer her et fint og kontrolleret morgenløb. Skal Mie imidlertid sætte sig forhåbninger om at svømme sig til en finaleplads i eftermiddag, må det forventes, at hun skal ned omkring 26,3 for at det bliver muligt. Det viste hun dog i aftes, at hun godt kan, når alt går op i en højere enhed, så lad os se hvad eftermiddagen byder på.

Og endelig lykkedes det også for Pernille Blume, Sigma Swim Birkerød/NTC, at svømme sig videre til en semifinale lørdag morgen. Det skete i indledende 50 m fri, hvor den 20-årige dansker blev noteret for tiden 24,40, hvilket resulterede i en samlet 11. plads. Også for Pernilles vedkommende var der her tale om et rigtig fint morgenløb, hvor hun præsterer en tid ganske tæt på sin bedste.
Spændende bliver det således også at følge Pernille Blume lørdag eftermiddag.

Spændende bliver det også at følge Rikke Møller Pedersen, der i eftermiddag svømmer finale i 100 m brystsvømning. Svømmeren fra Herning Svømmeklub/STM/NTC er klar til finalen i sjettehurtigste tid.

Se alle resultater på: http://omegatiming.com/Sport?sport=AQ


I lørdagens finaleafsnit, som begynder klokken 16.00 dansk tid, kan vi opsamlende glæde os til dansk deltagelse i følgende løb:
100 m brystsvømning, damer, finale: Rikke Møller Pedersen.
50 m rygsvømning, damer, semifinaler: Mie Ø. Nielsen.
50 m fri, damer, semifinaler: Pernille Blume.
100 m butterfly, damer, semifinaler: Jeanette Ottesen.  

Officiel hjemmeside: http://www.wscdoha2014.com/

Kontaktperson
Pressekontakt under mesterskaberne er sportschef Mikkel von Seelen, der kan kontaktes på mobil: 29 20 61 60. Dansk Svømmeunion opfordrer til, at kontakten til holdet kun går via sportschefen og dermed ikke direkte til svømmerne.   


 


Cookieindstillinger