0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

Administrationen i Dansk Svømmeunion flytter til Idrættens Hus i 2016

24-09-2014


Dermed samles Dansk Svømmeunion med langt de fleste af Danmarks Idrætsforbunds (DIFs) medlemsforbund i Brøndby.

Dansk Svømmeunions ledelse har besluttet, at unionens administration skal flytte til Idrættens Hus i Brøndby, når en ny tilbygning står klar i foråret 2016.
Beslutningen er truffet oven på længere tids drøftelser om administrationens fremtidige beliggenhed.
Siden administrationens flytning fra Kolding til Farum i 2002 er behovet for mere plads vokset markant. Det være sig i form af fysiske arbejdspladser og i form af lagerkapacitet. Med et voksende antal medarbejdere fra otte personer i 2002 til i dag mere end 30 medarbejdere, giver det sig selv, at der har skullet tænkes kreativt for at få kvadratmeterne til at række. Derfor har emnet været på tale ved flere lejligheder.

I starten af året meldte DIF sig imidlertid på banen og fremlagde muligheden for indflytning i nye lokaler i Idrættens Hus i Brøndby i foråret 2016. Det blev anledningen til, at Dansk Svømmeunions bestyrelse atter tog emnet op til drøftelse. Her er årets første måneder således blev brugt på at få analyseret især økonomien ved en sådan flytning. Herom udtaler Dansk Svømmeunions formand, Kjeld Egebo Larsen:
- At træffe beslutning omkring en arbejdsplads fysiske beliggenhed af den størrelsesorden, som vi har at gøre med i Dansk Svømmeunions administration, kræver mange overvejelser og dertil hørende analyser – ikke mindst af økonomisk karakter. Og dem har vi fået forelagt i bestyrelsen. Med det udgangspunkt har vi besluttet, at flytningen til Idrættens Hus er det helt rigtige. Samtidig har vi også vurderet øvrige fordele og ulemper ved en flytning til Brøndby. Disse peger heldigvis i samme retning, så vi glæder os til at komme fysisk tættere på mange af de aktører, som vi i forvejen har et tæt samarbejde med i hverdagen – tiden er simpelthen inde nu, udtaler Kjeld Egebo Larsen.

Nogle af de aspekter, som formanden fremhæver som værende til fordel for administrationen, er især muligheden for det tætte daglige samarbejde på tværs af idræts-organisationer samt muligheden for at holde større møder, hvor der samtidig er adgang til både restaurant- og hotelfaciliteter. 

Den kommende tilbygning til Idrættens Hus, hvor Dansk Svømmeunions administration flytter ind, kommer også til at huse blandt andet Dansk Håndbold Forbund (DHF).
Bygningen ventes indflytningsklar i foråret 2016.

Kontaktperson:
Direktør i Dansk Svømmeunion, Pia Holmen, på mobil: 29 20 61 61 / e-mail: ph@svoem.dk
   


 


Cookieindstillinger