0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Uddannelseskatalog 2017

Af: Lene Madegaard, udviklingskonsulent

DGI Svømning og Dansk Svømmeunion udvikler sammen kompetente hjælpeinstruktører og instruktører til de danske svømmeklubber og foreninger.


DGI Svømning og Dansk Svømmeunion har netop udsendt det nye fælles uddannelseskatalog for 2017, som du finder ved at klikke her. I kataloget præsenteres alle uddannelser og kurser, som er udviklet ud fra en tidssvarende måde at tænke svømmeuddannelse og -undervisning på.

 

Til gavn for alle svømmeklubber i Danmark har DGI Svømning og Dansk Svømmeunion indledt et samarbejde per 1. januar 2017. Med samarbejdet fokuseres der på, at det skal være nemmere og mere overskueligt for svømmeklubberne at navigere rundt i udbud af uddannelser. Formålet med samarbejdet er, at styrke svømningens betingelser i Danmark via  blandt andet lettilgængelige uddannelsestilbud til klubberne. 

 

De to organisationer vil i fremtiden samarbejde på en række områder, mens der på andre områder vil være en tydelig arbejdsdeling mellem de to organisationer.

Fra januar 2017 bliver DGI Svømning ene udbyder af uddannelser indenfor ungdomsuddannelser, baby, tumling, Aqua Fitness og åbent vand. Dansk Svømmeunion bliver ene udbyder af officialskurser, kurser indenfor vandpolo, livredning, udspring og synkro samt prøver og uddannelser på livredningsområdet.

 

I 2017 vil både DGI Svømning og Dansk Svømmeunion tilbyde instruktøruddannelser, hvor det i uddannelseskataloget tydeligt vil fremgå, hvem, der er arrangør af den pågældende uddannelse.

 

Alle hjælpeinstruktører og instruktører vil kunne deltage på uddannelserne, uanset om den pågældende uddannelse tilbydes af DGI Svømning eller Dansk Svømmeunion. På uddannelserne vil der være en pris for både medlemmer og ikke-medlemmer. Begge pristakster vil fremgå af den enkelte uddannelse. Hvis din forening ønsker at udvikle sig på alle fronter indenfor dansk svømning, opfordrer vi landets svømmeklubber til at være medlem af begge organisationer.

 

En ny fælles grunduddannelse ser dagens lys i januar 2018. DGI Svømning og Dansk Svømmeunion udvikler i 2017 en ny grunduddannelse målrettet svømmeinstruktører. Med udgangspunkt i svømmeklubbernes ønsker og behov er målet med en fremtidig fælles grunduddannelse at tilbyde en faglig, fleksibel og imødekommende uddannelse, som kan forbedre foreningernes undervisning i dagligdagen. Grunduddannelsen tilrettelægges således, at der både vil være e-læringsmoduler samt fysiske moduler med undervisere og praktiske øvelser i svømmehallen. 

 

I uddannelseskataloget findes en beskrivelse af den samlede uddannelsesstruktur, beskrivelser af samtlige uddannelser samt praktisk information om tilmelding.

 

DGI Svømning og Dansk Svømmeunion ser frem til at se jeres instruktører på uddannelserne.

 

For yderligere information, kontakt da:

Lene Madegaard, udviklingskonsulent, e-mail: lm@svoem.dk, mobil: 29 20 61 50.Har du også læst?
Generalforsamling og områdemøder 2017

Dansk Svømme Award 2017 blev en fantastisk fest

Mød Dansk Svømmeunions nye EM-team

Få en unik oplevelse som EM maskot

Team Danmark: Elitesportsudøvere får øget fleksibilitet på erhvervsuddannelser

Har jeres klub instruktører klar til sæsonen 2017/18?

Vil I selv administrere sikkerheden ude i jeres svømmehalsanlæg?

TrygFonden Christiansborg Rundt

Mangler I uddannede officials i jeres klub?

Uddannelseskatalog 2017

Dansk Svømmeunion lancerer tre nye livredderprøver

Ta’ Springet – sæson 2017/18

Nyt fra TrygFonden Kystlivredning


 


Cookieindstillinger