0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...Dansk Svømme Award 2016

Af: Trine Gudnitz, konsulent

Sammen med DSTS inviterer Dansk Svømmeunion til galla, når ni priser uddeles og et nyt medlem af SvømmeSportens Hall of Fame afsløres.


Når Cirkusbygningen i København åbner sine døre tirsdag, den 19. april bliver det til en helt særlig aften. For første gang nogensinde skal der afholdes Dansk Svømme Award, og det tegner til at blive et brag af en fest.

 

Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning (DSTS) samarbejder om afholdelsen af det første danske awardshow for svømmere nogensinde. Dansk Svømme Award skal være den årligt tilbagevendende begivenhed, hvor alle svømmeinteresserede kan være med til at hylde og hædre de aktive atleter, dygtige trænere, nytænkende klubber og vedholdende og dygtige officials og ildsjæle.

 

Dansk Svømmesport har i mange år stået bag nogle af de største internationale resultater fra dansk grund, men der har manglet et forum, hvor det har været muligt at se tilbage og hædre det forgangne års flotte præstationer. Dansk Svømme Award bliver netop det festlige rum, som vil danne rammerne for en stemningsfuld aften, hvor vi både skal møde svømmesportens største stjerner og invitere alle svømmefans ind til et brag af en underholdende aften.

 

Husk at stemme på dine favoritter

Det har været muligt at indstille kandidater til flere af priserne som uddeles til Dansk Svømme Award 2016. I skrivende stund er alle nominerede udpeget af diverse komitéer. Derfor har du og dine klub-kammerater nu mulighed for at sætte jeres præg på fordelingen af priser indenfor flere af pris-kategorierne. Du kan afgive din stemme via dette link.

 

Skal du med?

Dansk Svømme Award er den perfekte lejlighed til at tage din klubkammerat under armen og sammen deltage i en helt særlig aften i svømmesportens tegn.

Der er sat et begrænset antal billetter til salg til det store awardshow, hvor der både er mulighed for at købe billetter til selve showet samt til en stor middag forinden showets afholdelse.

 

Billetterne til showet kan købes via billetnet, og salget er allerede startet. Køb billet her.

 

Vi glæder os til at se dig til et brag af en svømmefest!

 Har du også læst?
Dansk Svømme Award 2016

Hvordan bliver EM 2017 hele SvømmeDanmarks EM?

Klubformand: Klubberne går glip af muligheden for at præge dansk svømnings fremtid og de mister retten til at brokke sig!

Vi søger svømmere, der stiller krav til deres bank

Ta’ Springet 2016/17 – start udspring op i din klub

Ændring i Dansk Svømmeunions årspriser

Fra vision til målsætning

Fælles national definition af drukning

Svømmesportens strategiske pejlemærker

Det er sundt at være frivillig


 


Cookieindstillinger