0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Nordic Swimming Federation inviterer til ”Learn to Swim” konferencen den 1.-3. april 2016

Af: Anna Jørgensen, udviklingskonsulent

Det er med stor glæde at Dansk Svømmeunion og Nordic Swimming Federation afholder ”Learn to Swim” konference i weekenden den 1.-3. april på LEGOLAND Hotel og Conference center i Billund. Programmet byder på en bred vifte af spændende oplægsholdere.


Konferencen er for dig, som arbejder med svømning som instruktør i klubben og på uddannelser, er svømmeskoleleder, svømmelærer, bestyrelsesmedlem eller menigt medlem af en svømmeklub eller blot interesserer dig for svømning for alle.

 

”Learn to Swim” konferencen er en nordisk konference, der afholdes hvert andet år og går på skift mellem de nordiske lande. I år er det blevet Danmarks tur, og vi er stolte over at kunne præsentere mange spændende oplægsholdere.

 

Konferencen er bygget op omkring tre overordnede temaer: 

  • Børn, leg og læring.
  • Alle skal lære at svømme. 
  • Kreativitet.

 

Hver dag på konferencen har sit særlige tema og byder blandt de mange spændende oplægsholdere også på workshops både lørdag og søndag. På disse workshops har du både mulighed for at vælge meningsfulde teoretiske oplæg og deltage i inspirerende praktik i svømmehallen. Du vil blandt andet have mulighed for at høre, hvordan man lærer folk at svømme i både Holland og England, hvordan man underviser voksne, og hvordan du som instruktør kan blive mere bevidst omkring dine læringsmål for undervisningen.

 

Vi er stolte over at kunne runde konferencen af med et oplæg fra en ægte superhuman i form af Stig Åvall Severinsen, som blandt andet er fire gange verdensmester i fridykning og verdensrekordholder i at holde vejret under vand i hele 22 minutter. Derudover ejer han firmaet BlueConsult, som arbejder med, hvordan et øget fokus på din vejrtrækning kan forbedre energiniveauet. Stig vil inspirere os til, hvordan vi via et større fokus på vores vejrtrækning kan øge vores motivation og energiniveau.

 

Verdensrekordholder i at holde vejret under vand, Stig Åvall Serverinsen. Foto: Casper Tybjerg.

 

Lørdag aften afholdes gallafest i LEGOLAND Hotel og Conference centers fantastiske lokaler med tre-retters menu og underholdning. Til middagen og undervejs i konferencen har du rig mulighed for at netværke og sparre med ligesindede fra Norden og resten af Europa.

 

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at møde ligesindede fra hele Norden og Europa på hjemmebane og en masse inspiration med hjem til klubben.

Du har mulighed for at tilmelde dig konferencen allerede nu via dette link, hvor du også kan blive klogere på konferencens indhold og oplægsholdere. Konferencen foregår på engelsk.

 

Bemærk: priserne stiger per 1. februar 2016. 

 

Hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med konferencen, er du velkommen til at tage kontakt til:

Anna Jørgensen, udviklingskonsulent, e-mail: aj@svoem.dk, mobil: 29 16 09 04.Har du også læst?
Din svømmeklub har også noget at skulle have sagt!

Nordic Swimming Federation inviterer til ”Learn to Swim” konferencen den 1.-3. april 2016

Dansk Svømmeunion er vært ved FINA Open Water Swimming Official School

Er leasing det nye sort?

Så starter AquaCamp sæson 2016

Håndbogen "Anti Doping og mig" er udkommet

Learn to Swim 2016

Nyt fra Sportsafdelingen

Nye kørselstakster for 2016


 


Cookieindstillinger