0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Nyt fra Sportsafdelingen

Af: Lise Møller, stævnekoordinator, Sportsafdelingen

Læs her om nye regler for anmeldelse af holdkapper, mesterskabsfolderen 2013/2014, DM-H Årgangsklassen, DM-H åben Klasse samt om arrangører, der søges til mesterskaber i 2014 og 2015.


Ny mailadresse til stævnekoordinator Claus Kobberø

Claus Kobberø har fået ny mailadresse: svoem@pidep.dk

 

 

Nye regler for anmeldelse af holdkapper

De ind imellem lidt optimistiske anmeldelsestider for holdkapper er noget, der kan sætte sindene lidt i kog – specielt hvis det har som konsekvens, at ét eller flere hold placeres i et ”forkert” heat. Sportsafdelingen har derfor valgt at ændre reglerne for anmeldelse af holdkapper med virkning for anmeldelser fra og med 1. april 2014. Teksten i de nye regler er:

 

Anmeldelse af holdkap skal ske ENTEN ved sammenlægning af de forventede 4 deltagende svømmeres dokumenterede tider inden for kvalifikationsperioden i den relevante disciplin og distance UDEN fradrag af skiftetid ELLER ved dokumenteret tid for holdkap opnået ved andet mesterskab / anmeldt stævne inden for kvalifikationsperioden og hvor alle deltagende svømmere opfylder gældende årgangskriterium for det mesterskab, der anmeldes til. Såvel individuelt opnåede tider som opnåede holdkaptider kan omregnes fra kort- til langbane eller omvendt i henhold til gældende omregningstabel.

Klager over en holdkaps tilmeldingstid skal være stævnekoordinatoren i hænde senest 8 dage før mesterskabet påbegyndes. Klagen skal indeholde dokumentation for, hvorfor klager mener, den pågældende anmeldelsestid er ukorrekt. Såfremt det konstateres, at et anmeldt hold er tilmeldt i en hurtigere tid, end det kan dokumenteres, vil det pågældende holds tilmeldingstid ændres til 00.00,00.

De første mesterskaber, hvor regelsættet anvendes, er Vest og Øst Årgangsmesterskaber den 23. – 25. maj 2014.

 

 

Mesterskabsfolder 2013/2014 & Danmarks Mesterskaber for Hold 2014

Mesterskabsfolder 2013/2014 består alene af en generel del indeholdende en komplet kalender for den indeværende sæson samt alle gældende regler for mesterskaber afholdt i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Den generelle del kan findes i menuen ”Foldere 2013/2014” på dette link: http://www.svoem.org/Discipliner/Svoemning/Mesterskaber/Nationale-mesterskaber/Foldere/

 

Programmer for de enkelte mesterskaber findes via aktivitetskalenderen på www.svoem.org

Folderen for DM-H for såvel Årgangsklasse som Åben Klasse findes på samme link samt under de enkelte arrangementer i aktivitetskalenderen.

Begge foldere er senest opdateret den 22. februar 2014.

 

 

DM-H Årgangsklassen 2014 og 2015

I år blev dette mesterskab afviklet i tre forskellige svømmehaller langt fra hinanden. Ved finalen på Vesterbro var stemningen intens og spændingen var intakt til det allersidste, da holdene lå uhyggelig tæt på hinanden. Intet var altså afgjort før sidste løb var svømmet. Det endelige resultat af DM-H Årgangsklassen fremgår her

 

DM for Hold Årgangsklasse 2015 afholdes den 31. januar og 1. februar. Til- og afmelding skal ske senest den 1. oktober 2014 til stævnekoordinator Lise Møller på e-mail: lise.m@dadlnet.dkDM-H Åben Klasse 2014 og 2015

Her kan du se, hvor de enkelte klubber/startfællesskaber er placeret ved DM-H Åben Klasse i 2014. Du kan også se, hvor alle arrangementer afholdes. Tilmeldingsfristen til det enkelte arrangement er onsdag den 12. marts. Se tilmeldingsliste her

 

DM for Hold Åben klasse 2015 foreslås af Sportsafdelingen flyttet til kortbane sæsonen og afholdt den 26. - 27. september 2015. Til- og afmelding skal ske senest den 1. marts 2015 til stævnekoordinator Lise Møller på e-mail: lise.m@dadlnet.dk


Resterende mesterskaber i 2014 – var det noget for din klub at være lokalarrangør?
Sportsafdelingen leder fortsat efter interesserede lokalarrangører til nedenstående to mesterskaber:
ÅM gr. 1 – Øst, 5. – 7. december.
ÅM gr. 2 – Øst, 6. – 7. december.

Datoer samt placering for de øvrige mesterskaber kan ses i Mesterskabsfolderen eller på hjemmesiden under Nationale mesterskaber > Kommende mesterskaber.
Hvis I er interesseret, sker ansøgning ved at udfylde blanketten, der hentes på hjemmesiden under Nationale mesterskaber > Vejledning og blanket og efterfølgende sende blanketten til den relevante sagsbehandler eller til stævnekoordinator Lise Møller på e-mail: lise.m@dadlnet.dk I kan også kontakte sagsbehandleren, hvis I vil have yderligere information.
Der kan ansøges løbende.


Mesterskaber i 2015 – lokalarrangører søges
Sportsafdelingen annoncerer efter interesserede lokalarrangører til alle mesterskaber i 2015. Datoerne kan ses både her og på hjemmesiden under Mesterskaber > Kommende mesterskaber.
Ansøgning sker ved at udfylde blanketten, der hentes på hjemmesiden under Mesterskaber > Ansøg om mesterskab og efterfølgende sende blanketten til den relevante sagsbehandler eller til stævnekoordinator Lise Møller på e-mail: lise.m@dadlnet.dk
Ansøgningsfristen er den 13. april 2014, og de udvalgte lokalarrangører vil blive præsenteret på Områdemødet for Svømning den 27. april 2014 i Kolding.Har du også læst?
Husk at indberette klub-kontaktoplysninger til Dansk Svømmeunion

AquaCamp 2014

Nye mærker til mærkekonceptet AquaChamp

Nyt fra Sportsafdelingen

Aquaclinic og Aquakonference afholdes i Billund den 12.-14. september 2014

Livredderdommerkurset får nyt indhold

Klassen Svømmer Langt 2014

Tjen penge til klubben via Børnehjælpsdagens traditionsrige Lillebror Lotteri

EM flag udloddes til interesserede svømmeklubber


 


Cookieindstillinger