0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Dansk Svømme Award 2017 blev en fantastisk fest

Af: Anna Katrine Sand, projektmedarbejder på Dansk Svømme Award 2017

Cirkusbygningen summede af glæde og fællesskab, da Dansk Svømme Award 2017 blev afholdt af Dansk Svømmeunion og Dansk Svømmetræner Sammenslutning. Mere end 700 gæster var samlet i den gamle smukke sal da svømmeåret 2016 blev fejret med manér med prisuddeling, god underholdning og tilbageblik på de store øjeblikke.


Stemningen var på kogepunktet, da gæster fra hele SvømmeDanmark var samlet til overrækkelsen af de flotte priser til Dansk Svømme Award 2017. Aftenen stod i De Olympiske Leges tegn og gæsterne blev taget tilbage til dansk Svømmesports store triumfer i 2016. Både Pernille Blume og kvinderne fra den olympiske medley holdkap blev interviewet i salen og fortalte her om deres store oplevelser i Rio. Her lød det fra Jeanette Ottesen:

 

- Vores præstation var kæmpe stor på den sidste dag til OL. Støtten efter har været fænomenal fra SvømmeDanmark. Der er kærlighed over det hele og det mærker jeg og de andre piger hver dag.

 

 

Pernille Blume, Rikke Møller Pedersen og Jeanette Ottesen interviewes onsdag aften i Cirkusbygningen af journalist Simon Toldrup om oplevelsen ved OL 2016.

Foto: Michael Vienø.

 

Pernille Blume modtog prisen som Årets Damesvømmer 2017 for sine flotte OL-medaljepræstationer. Anton Ørskov Ipsen blev Årets Herresvømmer og sendte en tak fra USA hvor han bor og træner. Anton takkede særligt sin tidligere træner, Winnie Faber, for at have givet ham troen på sin svømning.

 

Hele SvømmeDanmark blev hyldet

Syv af de ni priser som blev overrakt til Dansk Svømme Award 2017 har været til afstemning blandt alle svømmesportsinteresserede. Det gav ekstra glæde hos Helsingør Svømmeklub, der løb med prisen Årets Klub 2017, at vide, at deres arbejde er bredt anerkendt i hele SvømmeDanmark. Formanden for Helsingør Svømmeklub Erik Ejdrup Hansen takkede fra scenen:

 

- Der skal lyde en stor tak til vores cheftræner. Der skal lyde en ligeså stor tak til vores skolesvøm- og uddannelsesleder Trine Gudnitz. De har formået at arbejde sammen og lave noget særligt i Helsingør og været med til at udvikle klubben. Der skal lyde en stor tak til Helsingør Kommune, til Helsingør Svømmehal og Helsingør Talent og Elite for at støtte os hele vejen igennem. Det er vi glade for. Jeg har en fantastisk bestyrelse, som står bag mig her. Tak til alle dem for alle de timer, de har lagt, der har gjort, at vi har fået bygget et fundament. Så til alle jer andre, tak fordi vi får udfordring og konkurrence og god karma, når vi er ude til svømmestævner. Vi ser frem til endnu mere i år 2017.

 

Helsingør Svømmeklub med formand Erik Ejdrup Hansen i front.

Foto: Michael Vienø.

 

I Esbjerg Svømmeklub finder vi den dynamiske duo bestående af Mike Glargaard og Lasse K. Hansen, der sammen blev hyldet som Årets Ildsjæl 2017. De formår at skabe fede svømmestævner og gør et stort arbejde for klubben i det vestjyske.

 

Dansk Svømmeunion vil gerne takke alle, som har stemt på de nominerede eller som gæstede Dansk Svømme Award 2017. Uden jer var det ikke blevet så enestående en fest. Vi var også meget stolte af at have besøg af Dansk Svømmeunions protektor Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.

 

Se billeder og læs mere om den festlige aften og alle prismodtagerne på vores hjemmeside eller på Facebook-siden Dansk Svømme Award 2017.Har du også læst?
Generalforsamling og områdemøder 2017

Dansk Svømme Award 2017 blev en fantastisk fest

Mød Dansk Svømmeunions nye EM-team

Få en unik oplevelse som EM maskot

Team Danmark: Elitesportsudøvere får øget fleksibilitet på erhvervsuddannelser

Har jeres klub instruktører klar til sæsonen 2017/18?

Vil I selv administrere sikkerheden ude i jeres svømmehalsanlæg?

TrygFonden Christiansborg Rundt

Mangler I uddannede officials i jeres klub?

Uddannelseskatalog 2017

Dansk Svømmeunion lancerer tre nye livredderprøver

Ta’ Springet – sæson 2017/18

Nyt fra TrygFonden Kystlivredning


 


Cookieindstillinger