0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Ændring i Dansk Svømmeunions årspriser

Af: Nora Thomsen, kommunikationsansvarlig

Med det nye hæders-initiativ ”Dansk Svømme Award” er der sket ændringer med de allerede eksisterende priser i regi af Dansk Svømmeunion.


I de senere år har det været kutyme at en række årspriser blev overrakt enten i forbindelse med unionens generalforsamling eller i forbindelse med områdemøder i sektionerne. Modtagerne af årspriserne fandt man frem til ved at sende en indstilling til bestyrelsen, som herefter behandlede disse og traf beslutning om, hvilke(n) person(er) eller klub, der skulle modtage priserne.

To priser flyttes til overrækkelse ved Dansk Svømme Award
Enkelte af disse tidligere årspriser vil for fremtiden høre ind under Dansk Svømme Award og vil således ikke længere have bestyrelsen som komité for indstillingerne.
De priser, der her er tale om, er Årets svømmepris samt Årets ildsjæl.
Arbejdsgruppen bag Dansk Svømme Award vil for fremtiden kommunikere vidt og bredt om deadlines også for de nye priser som dækker førnævnte to prisers områder.

Slut med betegnelsen ”års” priser
De øvrige tidligere årspriser – Årets synkropris, Årets vandpolopris, Årets udspringspris, Årets åbent vand-pris, Årets masterspris samt Årets livredningspris – vil fortsat blive behandlet i Dansk Svømmeunions bestyrelse. Men også her er der sket ændringer. Det er således blevet besluttet at fjerne ”Årets” ud for disse priser, idet det giver mulighed for at springe et eller flere år over, hvis der ikke naturligt forekommer oplagte kandidater til  priserne. For fremtiden vil ovennævnte priser således hedde:
 

  • Dansk Svømmeunions synkropris
  • Dansk Svømmeunions vandpolopris
  • Dansk Svømmeunions udspringspris
  • Dansk Svømmeunions åbent vand-pris
  • Dansk Svømmeunions masterspris
  • Dansk Svømmeunions livredningspris


Indsendelse af indstillinger kan ske året rundt
Endvidere er der ikke længere nogen deadlines for indsendelse af indstillinger til ovennævnte seks priser. Bestyrelsen modtager og behandler således løbende de indstillinger, der måtte dukke op.

Overrækkelse af priser ved festlige begivenheder inden for respektive områder
Endelig, som den sidste større ændring ved ovennævnte priser, lægges der nu op til, at priserne overrækkes ved særlige festlige begivenheder inden for de respektive områder. Når en indstilling skrives til bestyrelsen hilses det således velkomment, at man samtidig foreslår, ved hvilken begivenhed, man gerne ser prisen overrakt (såfremt bestyrelsen godkender indstillingen). Med festlige begivenheder inden for respektive områder menes først og fremmest DM’er eller andre stævner på dansk grund inden for de respektive områder. Der kan dog også være tale om helt andre festlige arrangementer. Betingelsen er dog, at disse arrangementer har en klar tilknytning til Dansk Svømmeunion og at de ikke finder sted i privat regi.
Med denne ændring ønsker Dansk Svømmeunion at skabe mere kulør omkring overrækkelsen af disse ærefulde priser end hvad der synes at kunne skabes ved en generalforsamling og/eller områdemøder.

Ikke alle priser har undergået forandringer
Hvad angår SVØMs æresbevis, SVØMs aktives æresbevisning samt SVØMs æresmedlemskab, så er disse fastholdt i den form og med det indhold, som vi kender dem i dag. Her er der således ikke foretaget ændringer af nogen art.

På Dansk Svømmeunions hjemmeside kan du læse mere om ovennævnte priser og se, hvem der tidligere har modtaget disse. Gå direkte til siden her.

Læs mere om Dansk Svømme Award og de priser, som bliver overrakt ved denne begivenhed her.


For spørgsmål til ovenstående kan unionens kommunikationsansvarlig, Nora Thomsen, kontaktes på e-mail: nt@svoem.dkHar du også læst?
Dansk Svømme Award 2016

Hvordan bliver EM 2017 hele SvømmeDanmarks EM?

Klubformand: Klubberne går glip af muligheden for at præge dansk svømnings fremtid og de mister retten til at brokke sig!

Vi søger svømmere, der stiller krav til deres bank

Ta’ Springet 2016/17 – start udspring op i din klub

Ændring i Dansk Svømmeunions årspriser

Fra vision til målsætning

Fælles national definition af drukning

Svømmesportens strategiske pejlemærker

Det er sundt at være frivillig


 


Cookieindstillinger