0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Den Store Svømmedag

Af: Anna Jørgensen, udviklingskonsulent

Søndag den 4. oktober i tidsrummet 10.00-16.00 åbnes dørene i mange svømmehaller landet over til Den Store Svømmedag. Her har alle svømmeglade personer mulighed for at komme i den lokale svømmehal og svømme så langt, som de kan og vil.


 

På Den Store Svømmedag hjælper de svømmende deltagere arrangørerne i kampen om store pengepræmier. Som arrangementsafholdere har I muligheden for at vinde i følgende kategorier:

 

·      Hvem svømmer længst?

·      Hvem får flest personer i vandet?

·      Hvem får flest personer i vandet pr. indbygger?

 

Der vil være 5000 kroner i førstepræmie, 3000 kroner i anden præmie og 2000 kroner i tredje præmie til de vindende arrangementssteder.

 

Ved tilmelding vil arrangementsstedet modtage gratis materiale til at reklamere for dagen, samt tælleblokke og diplomer til selve dagen. Klubben skal selv sørge for, at hallen er åben på dagen, og at der er frivillige nok til at hjælpe med at tælle baner og organisere dagen.

Dette er ligeledes en god mulighed for også at samarbejde med hallen om at arrangere dagen og styrke samarbejdet de to instanser imellem.

 

I år sponsorerer Rema 1000 desuden et stykke frugt per deltager på Den Store Svømmedag.

 

Børnehjertefonden og sponsorer

Dansk Svømmeunion samarbejder med Børnehjertefonden, for at øge fokus omkring det gode arbejde, som Børnehjertefonden gør for hjertesyge børn og deres familier. Dansk Svømmeunion vil derfor gerne opfordre arrangementsstederne til at støtte op om dette arbejde på den ene eller den anden måde i forbindelse med Den Store Svømmedag. Den mest enkle måde er, at opfordre alle deltagere til at sende en sms med teksten ”hjerte” til 1999 og dermed donere en 20’er til Børnehjertefonden. På linket her kan I læse om flere ideer til hvordan man som klub kan være med til at yde en støtte til Børnehjertefonden.

 

Desuden vil nogle sponsorer synes, at det er vigtigt at støtte op om Børnehjertefondens arbejde. Derfor vil vi ligeledes opfordre jer til at prøve at finde lokale sponsorer, der vil støtte op om dagen, og indgå en aftale om at størstedelen af pengene går til klubben og de resterende penge går til Børnehjertefonden. Det er op til jer i klubben, hvordan det skal fordeles, og hvorvidt I ønsker at arbejde på at finde sponsorer til dagen, men vi håber selvfølgelig, at I vil være med til at støtte op om Børnehjertefondens arbejde og bruge kræfter på at skaffe midler til klubben.

 

Som svømmeklub er det altid rart, at der er nogle, der gerne vil støtte op om det arbejde, der løftes i klubben. Især fordi det primært er frivillige kræfter, der bliver brugt. Den Store Svømmedag er netop en god mulighed for at skabe opmærksomhed omkring klubben, ligesom det kan være med til at samle penge ind til klubben og Børnehjertefonden på en sjov og anderledes måde. 

 

Skal din svømmehal og svømmeklub være en del af dagen?

Vi har brug for jeres hjælp til at slå det samlede resultat fra 2014, hvor 5.335 deltagere svømmede 8.440.881 meter.

 

Læs meget mere og tilmeld jer på Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag.

På hjemmesiden kan I også hente en vejledende køreplan for Den Store Svømmedag, som kan hjælpe jer i arbejdet med at arrangere og afvikle dagen.

 

Du er også velkommen til at tage kontakt til:

Anna Jørgensen, udviklingskonsulent, e-mail: aj@svoem.dk, mobil: 29 16 09 04.Har du også læst?
AquaClinic 2015 på Sørup Herregård i Ringsted

Vælg en bank, der også får medaljer

Skal I med til AquaKonference 2015?

Den Store Svømmedag

Vi skal blive bedre til at fastholde børn og unge i foreningslivet


 


Cookieindstillinger