0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


AquaClinic 2015 på Sørup Herregård i Ringsted

Af: Lars Bo Larsen, udviklingskonsulent

Dansk Svømmeunion (SVØM) og Dansk Svømme Træner Sammenslutning (DSTS) inviterer til årets Aquaclinic, som afholdes på Sørup Herregård den 4.-6. september 2015.


Traditionen tro afvikler SVØM og DSTS i samarbejde årets Aquaclinic. Det spændende program er på plads og der er allerede nu masser af tilmeldinger til arrangementet. I år er der to spor, som vil henvende sig til henholdsvis elite- og cheftrænere samt talent- og årgangstrænere.  

 

Årets hovedtalere er David Marsh, Bo Jacobsen og Melanie Marshall. Derudover byder programmet på spændende navne som Mads GlæsnerThomas Frank - Brøndby IF, Lars Uhre - landstræner i Badminton Danmark, Søren Østergård - ungdomsforsker, samt mulighed for at deltage i tre forskellige workshops med Bo Jacobsen, Johnny Ryser og Kim Dietrichsen som facilitatorer. Ved Mads Glæsners indlæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål i en Q&A under ledelse af Rene Thomsen.

 

En af vores allerbedste herresvømmere i nyere tid, Jakob Andkjær, giver hovedoplægsholder David Marsh disse ord med på vejen:

 

    

 

"David er en af verdens bedste trænere. En naturlig leder, der formår at motivere og inspirere atleten såvel som holdet, og samtidigt at få disse til at bidrage til hinanden. David skaber en stærk kultur og organisation, hvor mål og resultater er kompasnålen, ikke struktur for strukturens skyld. David ved hvornår han skal afvige fra dogmer, og tænke out-of-the-box. Han tør tage en beslutning om at ændre et program halvvejs igennem det, for at kunne maksimere udbyttet i en given situation. Eget ejerskab er et nøgleord for både atleter og andre trænere, og dette gives også til dem. Måske mest bemærkelsesværdigt er, at David kan samle alle disse elementer i et skarpt fokuseret men samtidigt sjovt og inspirerende miljø."  - Jakob Andkjær 

 

Mere information

For yderligere information klik da ind på linket her.

 

Du er også velkommen til at tage kontakt til: 

Lars Bo Larsen, udviklingskonsulent, e-mail: lbl@svoem.dkmobil: 29 16 09 01.Har du også læst?
AquaClinic 2015 på Sørup Herregård i Ringsted

Vælg en bank, der også får medaljer

Skal I med til AquaKonference 2015?

Den Store Svømmedag

Vi skal blive bedre til at fastholde børn og unge i foreningslivet


 


Cookieindstillinger