0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Bliv sikret ved Id-tyveri

Af: Alm. Brand Bank

Er du Pluskunde, og har du MasterCard Gold i Alm. Brand Bank, får du helt nye fordele som Id-sikring og afbestillingsforsikring med kortet, uden at det koster dig ekstra.
Få Id-sikring med Alm. Brand Bank

Bliver du Pluskunde* i Alm. Brand Bank, og har du MasterCard Gold hos os, kan du få både Id-sikring og afbestillingsforsikring med kortet. Alt sammen helt uden at det koster dig ekstra.

 

Id-sikring giver dig tryghed i hverdagen

Som den første bank herhjemme giver vi nu Id-sikring til vores Pluskunder* med MasterCard Gold. Med Id-sikring kan vi tilbyde dig professionel hjælp, hvis din identitet bliver misbrugt.

Du får hjælp med alt det praktiske blandt andet med at bevise, at nogen har misbrugt din identitet til at købe varer på nettet, låne penge med mere. Og netop det kan være en langsommelig proces, der kan vare i årevis.

 

Betal med kortet, og få gratis afbestillingsforsikring

Skal du ud at rejse, er du og din familie dækket af kortets rejseforsikring, når du betaler rejsen med dit MasterCard Gold. Og som noget helt nyt, får du nu også en gratis afbestillingsforsikring, når du betaler rejsen med kortet.

 

Vores MasterCard Gold er i et unikt design kun for ”svømmere”, og som Pluskunde* har du mulighed for at få kortet gratis.

 

Bliv kunde i Alm. Brand Bank og få fordele

Som svømmer får du særligt attraktive fordele med ekstra gode renter og vilkår i Alm. Brand Bank. Og samtidig støtter du som kunde i banken din lokale klub - vi giver nemlig din klub et beløb for hvert klubmedlem, der bliver kunde hos os.

 

Du kan læse mere om dine mange fordele her www.svoem.org/bankfordele

 

*Du kan allerede blive Pluskunde, når du samler lån og opsparing på minimum 150.000 kroner. Det inkluderer både pension, lån i Totalkredit og investeringsforeningsbeviser i Alm. Brand Invest. Desuden skal din løn gå ind på en konto i Alm. Brand Bank, du skal have dine Betalingsserviceaftaler tilmeldt hos os, have din Nemkonto tilmeldt hos os og bruge Alm. Brand Netbank. For at få et Gratis MasterCard Gold med Id-sikring og afbestillingsforsikring kræver det, at dit lån og din opsparing samlet er på minimum 300.000 kroner.Har du også læst?
Varsling af generalforsamling 2015

Udskældt APV-regel droppes

Ønsker I også at blive klogere på tweens (8-12 årige) i jeres klub?

Bliv sikret ved Id-tyveri

Svømmeklubber skal kende reglerne når udenlandske trænere ansættes

Nye antidopingregler per 1. januar 2015

Nyt fra Sportsafdelingen

Europæiske juniormesterskaber – en del af European Games i Baku/Aserbajdsjan i år

Er konkurrencelivredning et tilbud i din klub?


 


Cookieindstillinger