0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Aquaclinic og Aquakonference afholdes i Billund den 12.-14. september 2014

Af: Lars Bo Larsen, udviklingskonsulent

Husk at sætte kryds i kalenderen i weekenden den 12. – 14. september. Her inviterer Dansk Svømmeunion (SVØM) og Dansk Svømme Træner Sammenslutning (DSTS) til årets Aquaclinic og Aquakonference på Hotel Propellen og Hotel Legoland i Billund.


Traditionen tro afvikler SVØM og DSTS i samarbejde årets Aquaclinic. Programmet er ved at være på plads og vi kan allerede nu løfte sløret for noget af det spændende program. Som i 2013 vil der være tre spor. Det traditionelle for elite/fuldtidstrænere, et spor for talent og årgangstrænere og dertil kommer, at vi gentager succesen fra 2013 med et lederspor.

 

I tillæg til dette afholder Dansk Svømmeunion sideløbende årets Aquakonference om søndagen i Billund, hvilket giver klubberne mulighed for at arrangere en fællestur til Aquaclinic og Aquakonference for instruktører, svømmeskoleledere og de politiske ledere.

 

Der vil komme en mangfoldighed af indkvarteringsmuligheder og tilbud på forplejning, der gør det muligt eventuelt at planlægge en foreningstur ud af det med mulighed for overnatning i form af hotel, hytter og camping. Samtidigt giver det rig mulighed for at arrangere en sociale klubtur kombineret med mulighed for at få viden og inspiration med hjem til den nystartede sæson.


Spændende program med inspirerende oplægsholdere på alle spor

Vi vil allerede nu løfte sløret for to af hovedtalerne, men der kommer mange flere spændende oplægsholdere på alle spor. Så glæd jer til nogle spændende dage i september.

Jon Rudd

Bag en af de mest bemærkelsesværdige svømmere gennem de seneste to sæsoner og bag et af Europas stærkeste klubmiljøer står Jon Rudd – og ham får vi fornøjelsen af at møde på årets clinic.

Jon Rudd er cheftræner for Plymouth Leander Swimming og han har i sin trup af svømmere fire olympiske svømmere, heriblandt Ruta Meilutyte – regerende olympisk- og verdensmester i 100 m brystsvømning samt verdensrekordholder i 50 og 100 m brystsvømning på langbane. I kan læse meget mere om Jon Rudd og hans arbejde på http://www.jonrudd.org/

 

Rikke Møller Pedersen

Rikke Møller Pedersen satte i 2013 den første danske langbane-verdensrekord i moderne tid. 200 m brystsvømning – 2.19,11 – imponerende 64 armtag.

 

Rikke svømmer til dagligt på det Nationale Træningscenter i Bellahøj og læser Leisure Management på Roskilde Universitet.
Hvordan det lykkes Rikke at kombinere studie og svømning, og hvad der motiverer hende til konstant at forbedre sig – det er helt sikkert nogle af de spørgsmål, vi vil få besvaret til september, når Rikke møder op på årets clinic. I kan læse mere om Rikke Møller Pedersen på hendes hjemmeside http://rikkemoller.com/

 

Hele weekenden vil der være såvel teoretiske som praktiske oplæg på hotellerne og i Billund svømmehal, der ligger i gå afstand fra hinanden (200 meter).


Kontaktperson
Lars Bo Larsen, udviklingskonsulent, e-mail: lbl@svoem.dk, mobil: 2916 0901.
 


Jon Rudd, cheftræner for Plymouth Leander Swimming, er én af flere
spændende oplægsholdere i Billund.


Har du også læst?
Husk at indberette klub-kontaktoplysninger til Dansk Svømmeunion

AquaCamp 2014

Nye mærker til mærkekonceptet AquaChamp

Nyt fra Sportsafdelingen

Aquaclinic og Aquakonference afholdes i Billund den 12.-14. september 2014

Livredderdommerkurset får nyt indhold

Klassen Svømmer Langt 2014

Tjen penge til klubben via Børnehjælpsdagens traditionsrige Lillebror Lotteri

EM flag udloddes til interesserede svømmeklubber


 


Cookieindstillinger