0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Nyt fra Svømmesektionen/Sportsafdelingen

Af: Lise Møller, leder af Svømmesektionen

Læs her seneste nyt om kravtider, foldere og mesterskaber i 2013-2014.


Den 1. januar fusionerede den tidligere Eliteafdeling og den tidligere Svømmesektion til Sportsafdelingen under ledelse af sportschef Mikkel von Seelen. Alle de nuværende medlemmer af Mesterskabsudvalg inklusive undergrupper, Dommerudvalg og Mastersudvalg fortsætter deres frivillige arbejde indtil områdemødet den 14. april 2013.

 

Kravtiderne er justeret – hvor finder jeg dem?

Som alle nok har lagt mærke til, har især kravtiderne i crawl discipliner medført, at de enkelte stævneafsnit er blevet alt for lange.Der sker derfor en justering af procent-satsen for alle crawl discipliner med virkning for mesterskaber afholdt efter den 1. februar 2013. Denne justering vil være gældende for resten af indeværende sæson. Du finder kravtiderne her.

 

Modellen og dermed tiderne skal afspejle den ønskelige udvikling i alle discipliner fra årgangs- til seniorsvømmer. Der vil derfor fortsat være anført tider for alle distancer og alle discipliner uanset om de udbydes til mesterskaber eller ej. Da der både ønskes en progression fra år til år, som inden for det samme år, vil der være angivet både efterårs- og forårstider. Efterårstiderne skal anvendes for alle mesterskaber i perioden september – februar. Forårstiderne skal anvendes for mesterskaber i perioden februar - september.

 

Tiderne findes både for langbane og for kortbane. Du skal også være opmærksom på, at der er forskellige tider for henholdsvis vestdanske, østdanske og nationale mesterskaber.

Vi fortsætter med at arbejde på selve modellen, og vil i foråret 2013 kunne offentliggøre de tider, der er gældende for perioden august 2013 – september 2016.

 

 

Foldere inklusive DM-H 2013

Som konsekvens af den øgede brug af Aktivitetskalenderen er den traditionelle Mesterskabsfolder afskaffet og erstattet af dels en generel del og dels konkrete programmer for de enkelte mesterskaber.

 

Den generelle del indeholder dels en komplet kalender for den indeværende sæson samt alle gældende regler for mesterskaber afholdt i samarbejde med Dansk Svømmeunion. Den generelle del kan dels findes under hvert mesterskab i Aktivitetskalenderen og dels på hjemmesiden under menuen ”Foldere 2013”. Gå direkte til siden her

 

Folderen for DM-H for såvel Årgangsklasse som Åben Klasse findes via samme link samt under de enkelte arrangementer i Aktivitetskalenderen.

 

 

DM-H Årgangsklassen 2013

I år blev dette mesterskab afviklet i tre forskellige svømmehaller langt fra hinanden. Ved finalen i Birkerød holdt alle vejret, da det en overgang så ud som om at kloranlægget ville svigte. Det skete heldigvis ikke, så alle løb blev gennemført. Sigma Swim blev en klar vinder - og så var der fest! Finalestævnet var samtidig en afsked til Winnie Faber, der nu er rejst til Australien.

 

Det endelige resultat af DM-H Årgangsklassen fremgår her


DM for Hold Årgangsklasse 2014 afholdes den 1. og 2. februar.Til- og afmelding skal ske senest den 1. oktober 2013 til lise.m@dadlnet.dk

 

 

DM-H Åben Klasse 2013

Her kan du se, hvor de enkelte klubber/startfællesskaber er placeret ved DM-H Åben Klasse i 2013. Du kan også se hvor, alle arrangementer afholdes. Tilmeldingsfristen til det enkelte arrangement er onsdag den 13. marts. Tilmeldingsblanket ligger i Aktivitetskalenderen.

 

 

Resterende mesterskaber i 2013 – var det noget for din klub at være lokalarrangør?

Sportssektionen leder fortsat efter interesserede lokalarrangører til følgende to mesterskaber i 2013:

Øst Kortbane Mesterskaber, 25. – 27. oktober.
ÅM, gruppe 2 - Øst, 30. november – 1. december.

Datoer samt placering for de øvrige mesterskaber kan ses i Mesterskabsfolderen eller på hjemmesiden under ” Nationale mesterskaber” > ”Kommende mesterskaber”.

 

Hvis I er interesserede, sker ansøgning ved at udfylde blanketten, der hentes på hjemmesiden under ”Nationale mesterskaber” > ”Vejledning og blanket” og efterfølgende sende den til den relevante sagsbehandler eller til Lise Møller på lise.m@dadlnet.dk
I kan også kontakte sagsbehandleren, hvis I vil have yderligere information. Der kan ansøges løbende.

 

 

Mesterskaber i 2014 – lokalarrangører søges

Sportsafdelingen annoncerer efter interesserede lokalarrangører til alle mesterskaber i 2014. Datoerne kan ses både her og på hjemmesiden under ”Mesterskaber” > ”Kommende mesterskaber”.

 

Ansøgning sker ved at udfylde blanketten, der hentes på hjemmesiden under ”Mesterskaber” > ”Ansøg om mesterskab” og efterfølgende sende den til den relevante sagsbehandler eller til Lise Møller på lise.m@dadlnet.dk

 

Ansøgningsfristen er den 2. april 2013, og de udvalgte lokalarrangører vil blive præsenteret på Områdemødet for svømning den 14. april 2013.Har du også læst?
Deadline for indsendelse af forslag til personvalg

Barselsvikar til Caroline Kleemann som EM-projektleder ansat

Nye kørselstakster for 2013

Årsmøder i de regionale udvalg

Region Nordsjælland sætter fokus på udspring som klubaktivitet

Billetsalget åbnet til Christiansborg Rundt og Krüger Stafetten

Nyt fra Kursusafdelingen

Nyt fra Svømmesektionen/Sportsafdelingen

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

ERC førstehjælps-instruktørkursus


 


Cookieindstillinger