0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...


Nyt fra Svømmesektionen

Af: Lise Møller, leder af Svømmesektionen

Mesterskabsudvalget arbejder stadig med at få udarbejdet programmer til alle mesterskaber, der skal afvikles i sæsonen 2010/2011. På grund af den nye mesterskabsstruktur vil der være en del ændringer.


Hvor afholdes mesterskaberne, hvem kan deltage, kravtider og hvad er reglerne? Med andre ord: hvor finder du alle de oplysninger, du har brug for?
Normalt udgives Mesterskabsfolderen i trykt form, men da den nye struktur betyder, at aldersgrupperne følger svømmesæsonen i stedet for kalenderåret, vil den næste trykte folder først udgives for sæsonen 2011/2012. Folderen for indeværende sæson er altså kun tilgængelig via hjemmesiden. Folderen færdiggøres løbende resten af 2010, men du kan allerede nu læse de nye generelle regler, se hvor de enkelte mesterskaber afholdes samt se programmet for DÅM-K gruppe 1 i januar 2011. Gå ind på Svømmesektionens del af hjemmesiden, klik på Mesterskaber > Mesterskaber 2011. Her kan folderen downloades enten som word eller PDF. Gå direkte til siden her. Det anbefales alle, at læse de generelle regler på side 4 - 11, da der er en del nyheder. For de resterende mesterskaber i 2010 findes program indeholdende kravtider under det pågældende mesterskab i Aktivitetskalenderen. Mesterskabsudvalget vil gerne gøre opmærksom på, at der ikke er geografisk begrænsning for deltagelse i Vest og Øst Mesterskaber. Hvis eksempelvis Aalborg Svømmeklub gerne vil deltage i Øst Årgangs Mesterskaber, vil de deltage på lige fod med andre deltagende klubber. Eneste undtagelse er, at en svømmer fra eksempelvis Aalborg, ikke vil kunne registreres for en østdansk rekord. For 2011 er der endnu ikke fundet lokalarrangører til Årgangs Mesterskaberne i december, ligesom der formentlig skal findes lidt flere arrangører til DM for Hold i både Åben Klasse og Årgangsklassen. Vest- og Øst Årgangs Mesterskaber i december 2010 De i programmerne anførte pauser på 15 minutter vil blive ændret, således at der i lighed med DÅM i 2010 gives såvel svømmere som alle andre en mulighed for at forlade hallen og eksempelvis spise frokost. DM for Hold Der arbejdes både med program og regler. Begge dele forventes offentliggjort senest den 1. december 2010. Det kan dog allerede nu meddeles, at alle deltagende svømmere skal være i besiddelse af gyldigt dansk sundhedskort for at kunne deltage i DM-H. For yderligere information kan leder af Svømmesektionen, Lise Møller, kontaktes på e-mail: lise.m@dadlnet.dk og på telefon: 2013 7160.

Har du også læst?
Generalforsamling 2011

Indberetning af medlemmer fra din klub

Dansk Svømmeunions hjemmeside får et ansigtsløft i 2011

DIFs medlemstal for 2010

Indstilling af kandidater til Dansk Svømmeunions priser 2011

Børnehjælpsdagens Julelotteri støtter det danske foreningsliv

Har svømmeklubben brug for buskørsel – så se her

Nye retningslinjer for genoplivning

Søg midler i DIFs uddannelsesfond

Hvem skal være ”Årets Helt 2010”?

Nyt fra Svømmesektionen


 


Cookieindstillinger