0 bestillinger   Nyhedsbreve   Presse   Kontakt   Log ind
       
Aktuelt
Nyheder, aktiviteter, jobbørs...
Klubber
Find adresser, kort rutevejledning...
Discipliner
Svømning, livredning, åbent vand...
Kurser
Kalender, uddannelse, tilmelding...
Redskaber
Blanketter, vejledninger, regler, politikker...
Om unionen
Sektioner & udvalg, historie, facts...

AKTUELT

 

Afhold REMA 1000 AquaCamp i en af

årets ferier.

Se mere her

Bliv en haj til Facebook

Deltag i et af de mange temamøder rundt i Danmark.

 

Læs mere og tilmeld jer her

 Næste arrangement

24
November
2020
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM120-3640
H2Odense

Overskrift

Indledning

Tekst

Tekst

Nyt småbørnsmateriale

Dansk Svømmeunion har udviklet småbørnsmaterialet 'Leg med Blop - og bliv klar til at svømme'.

 


 

 

 

 


 

Kommende kurser

Aqua+Akademi

6. marts Hobro

Official kurser

Modul 1 - Tidtager

8. december Haderslev

12. januar Nørre Alslev

2. marts Esbjerg

Modul 2 - Bane-vendedommer

19. december Frederikssund

9. januar Esbjerg

31. januar Hedensted

Modul 4 - Ledende måldommer og ledende tidtager

30. januar Esbjerg

 Næste arrangement

24
November
2020
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion OM120-3640
H2Odense
28
November
2020
Officials
Modul 1 - Tidtager- og stævnefunktion off20-3610
Frederikssund Svømmehal
28
November
2020
Træner/instruktør
Årgangstræneruddannelsen 3. Weekend SP20-3334
Fyrtårn Tommerup

 Redskaber

Redskaber er stedet, hvor du blandt andet finder det politiske program for Dansk Svømmeunion, regler fra FINA for både svømning, åbent vand, vandpolo, masters og faciliteter.

Du kan desuden i vidensbanken finde undersøgelser, som Duelighedsundersøgelsen 2007 og Frivillighedsundersøgelsen.

Dokumenter og notater fra møder i Dansk Svømmeunion vil også kunne findes under redskaber.

Adresse

 

Dansk Svømmeunion

Idrættens Hus

Brøndby Stadion 20

2605 Brøndby

 Udviklingskonsulenterne

 Find en medarbejder

Har du brug for at komme i kontakt med en af medarbejderne i Dansk Svømmeunion? Se her hvem, der er ansat i Dansk Svømmeunion og hvordan du kommer i kontakt med dem.


Søren Korbo hædret med æresmedlemskab i det europæiske svømmeforbund LEN

    Tags:

12-05-2016

Det er første gang at en dansker bliver æresmedlem i LEN. En flot anerkendelse.

Af: Nora Thomsen

I forbindelse med den netop afholdte LEN-kongres i London blev danske Søren Korbo hædret for flere årtiers frivillig indsats for europæisk svømning og modtog i den forbindelse et æresmedlemskab i det europæiske svømmeforbund LEN.


Tre nyudnævnte LEN-æresmedlemmer: (fra højre) Søren Korbo, Ray Kendal (Irland, nyt æresmedlem - sekretær for LENs Svømme Komité), Paolo Barelli (Italien - LEN-præsident) og yderst til venstre Haluk Tourgali (Tyrkiet, nyt æresmedlem - tidligere formand for LENs Vandpolo Komité). Foto: Deep Bluemedia.

Er man involveret i europæisk svømning og færdes i det politiske miljø i LEN-regi kommer man ikke uden om navnet Søren Korbo. Det kan ikke være anderledes, når man har viet flere årtiers fritid til arbejdet inden for europæisk svømning.
Søren Korbos interesse og involvering har gennem årene dækket flere aspekter af svømmesporten. Det fremgår hurtigt, når man lader øjnene løbe ned over Søren Korbos C.V. i LEN-regi.

Det er nok ikke for meget sagt at kalde LENs ”Technical Swimming Committee” for Søren Korbos hjemmebane. Her har danskeren været med i forskellige roller lige siden 1990. Fra 1990 og to år frem var Søren menigt medlem af komiteen. Men efter blot to år blev Søren sekretær for samme komite. Og endelig i 1998 indtog Søren Korbo posten som formand for komiteen – en ansvarsfuld post, som han har varetaget flot lige frem til i år, hvor han har valgt at stoppe. 18 år som formand for LENs Tekniske Svømmekomite. Ingen anden person har udfyldt denne post i så mange år og altid har Søren Korbo arbejdet benhårdt og dedikeret med at udvikle europæisk svømning til gavn og glæde for både atleter, publikum, presse og TV.

Introduktionen af LEN Rankings og et LEN electronic Entry System i 2009 var også noget, som Søren Korbo var meget involveret i. Hertil har Søren Korbo været med til at indføre såkaldte LEN TSC Fora tilbage i 2004, hvor kommunikationen mellem LENs Tekniske Svømmekomité og trænere/holdledere kom i fokus.
Også uddannelse af trænere har ligget Søren Korbo på sinde. Derfor var han da også med til at indføre træner clinics i forbindelse med LENs mesterskaber år tilbage. Senere rettede Søren Korbo ligeledes sin interesse mod mere uddannelse til officials. Interessen for alle aspekter af europæisk svømning har været enorm og Søren Korbo kunne da heller ikke lade være med at involvere sig i udviklingen af LENs Learn to Swim seminar tilbage i 2011.

Allerede i 2002 modtog Søren Korbo LENs guldnål.

Med et LEN-æresmedlemskab nu i 2016 har Søren Korbo modtaget LENs vel nok største anerkendelse for mange års arbejde indenfor en sport, hvor overlæggeren altid sættes højt og hvor selv de mindste detaljer skal være på plads.

Dansk Svømmeunion ønsker Søren Korbo et stort tillykke med hædren, som kun få oplever at modtage. Søren Korbo har om nogen fortjent denne hæder.

Dansk Svømmeunion